ahojte. prosim vas mate nejake informacie o nemocnici v pezinku ako tam je? bol tam niekto? prosim napiste
Pezinok
v com vam liecenie pomohlo? ako to tam chodi? mozu ma pustit skor ako po 3 mesiacoch?
katka, myslim, ze s ppp je to ako so zavislostami....je to boj na cely zivot. Ak si odhodlana bojovat, pusti sa do toho, ale pokial sama nie si presvedcena, tak ti nepomoze ani ta najlepsia nemocnica na svet
ja som tam nebola s ppp, ale s depresiou. Mam sa uz ovela lepsie, mne liecba velmi pomohla, ale vela urobil aj dobry kolektiv, ked som tam bola. Teraz akurat koncim skolu, tak dufam, ze sa to stresom nevrati. Ale a keby hej, ta mam v priatelovi obrovsku oporu a aj ja uz viem ako bojovat
a dievcata ktore odtial odisli mate nejake echo ze sa vyliecili ale sa k tomu vratili?
Deee,dik ja sa uz mam ovela lepsie,ty ako?
tak potom nic, ale aj tak drzim palce v boji s ppp
bohuzial nie,ja som tam bola v lete 2007
Anka, nebola si tam nahodou v 2003?A nemas nahodou priezvisko zacinajuce na S? Ak hej, tak sa ozvi, potom ti napisem maila a pripomeniem sa ti.papa
mna to nevyliecilo uplne,ale ked som tam sla mala som hrozne depresie,potrebovala som sa dostat z toho stereotypu a na to to bolo velmi dobre,co sa tyka sestricke boli zlate,jest tam nenutili priamo,ale zapisovalo sa tam kolko si zjedla,a neriesilo sa len jedlo,ale skor psychika,aspon ja som mala ten pocit
pomohlo ti to? nutili ta jest? mali ste terapie? ake boli sestricky? mohli ste pozerat telku?