Pred tromi mnesiacmi som zacala brat Jeanine ale zmenila som ju po dvoch mesiacoch, pretoze mi byvalo trochu nevolno a trapili ma bolesti v podbrusku, podobne predmenstruacnemu napatiu a bolestiam. Lenze aj pri novych tabletkach Lindynette tieto bolesti pretrvavaju. Na pribalovych letakoch sa takyto vedlajsi ucinok nespomina, ale z coho ineho by to bolo? :( Mali ste niekto podobny problem? Prejde to casom? Prechadzat na tretie tabletky sa mi uz naozaj nechce. Bojim sa, ze si rozbijem hormonalny system..
HAK a bolest podbruska
cmuq, to si ma moc nepotesila a po akej dobe sa ti to dalo akotak do poriadku, ten menzes hm?
baby ak ste mali predtym pravidelny menzes tak budete mat s velkou pravdepodobnostou i nadalej pravidelny,...ak nie, tak po vysadeni bude takisto nepravidelny..... ja som mala niekedy 28 dnove, niekedy aj 38dnove intervaly (niekedy aj cez 40), akonahle som zacala uzivat YADIN, chodili presne na 29den, no a po vysadeni som najskor menstruaciu nedostala peknych par mesiacov, ale postupne sa to dalo do "mojej normy" ... t.j. v priemere v tych 30 dnovych intervaloch (cize 28 - 38)..
popa ja ich asi teiz vysadim definitivne, lebo podla mna uz asi ziadne nie su pre mna dobre...my sme s praitelom 4,5roka a itez sme na zaciaktu ficali na kondomoch, je to sice otrava ,a le nenicia orgamizmus a ani telo.... ja som prve tri roky ani nevedela, ze hak beriem a teraz posledny rôok? ved vidis, same trapenie a uz ma to nebavi... je to pohodlne, ale ak to neprospireva zdraviu, tak to treba vysadit....ja sa tiez bojim ze ked ich vysadim, bude mi menzes chodit ako sa mu bude chceit, ale dto je asi bohuzial dan za to, ze sme pchali do seba hormony....
uf, ako to citam, zamyslam sa nad tym, ci nam to stoji za to.. tolko starosti... moj priatel ani nechcel, aby som ich zacala brat.. lenze sme spolu uz takmer 6 rokov a fungovat na kondomoch taky dlhy cas... naozaj to branilo spontannosti. brala som uz HAK pred par rokmi, kvoli uprave cyklu (nemala som menzes aj pol roka). Pri tych prvych tabletkach (Triregol) som nemala ziadne problemy. Po ich vysadeni som menzes nemala par mesiacov. A ked konecne prisiel a takmer po roku sa upravil, s priatelom sme sa strasne tesili :) Tak sa teraz bojim, ze si to tymyto tabletkami cele pokazim :( Naozaj rozmyslam, ze ich uplne vysadim.. ale tiez sa bojim, ze som si uz stihla opat rozhadzat cyklus :(
popa a preco by si mala byt hypochonder, to si skor o mne moze mysliet... ja som brala novynette tri roky v kuse do maja minuleho roku, kedy som z nich posledne mesiace mala vytoky, tak mi zmenil na lyndinette 30 ale z tej som zase bola naladoava strasne, tak mi ju po troch mesiacoch zmenil na jeanine, pri ktorej som zase mavala neustale spinenie od menzesu k menzesu,t ak mi ich zase v januari tohto roku zmenil spat na novynette, najprv vsetko ok, a teraz minuly a tento mesiac ma zase spinenie z nich a nechce prestat, dokovca ma boi aj brucho ako pred menzesom a tak ich zase budem nmusiet bud zemnit alebo definitivne vysadit.... a idem tam az 9.6. lebo dovtedy je vsetko plne, aj platene terminy...takze ak ti hak nevyhovuje, zmen ju....viem ze to nie je nic prijemne, ale ja som tam aj kvoli zdravotnym problemom chbodila skoro kazdy mesiac a prezila som....
ja som sa s gynekologom o tom bavila, prave preto mi zmenil tabletky.. dufala som, ze s tymito to uz bude ok :( nechcem za nim zase prist s tym istym ako hypochonder. ale zase ani zvykat na bolesti si nechcem. mam z toho neprijemny pocit, ze moje telo protestuje..:(
ja uzivam tiez lindynette a tiez mavam taketo dni
po roku brania tabletok si to uz ani nevsimam ale zo zaciatku ma to trapilo myslim si ze je to normalne
kedze ty klames svoje telo HAK tym ze je oplodnene vajicko...
a mavas bolest podbruska pred menstruaciou
a inak poradila by som ti poradit sa s gynekologom ten by ti mal odpovedat na tvoju otazku a poradit ti :))