ahojte, dnes idem prvy krat ku gynekologovi a neviem ako to tam bude prebiehat, pripadne ci sa tam plati ak je to nestatna ambulancia pomozte kazda rada dobra dakujem
Idem prvy krat ku gynekologovi
ja som platila na sk 9 euro ..a teraz zijem mimo sk mam sukromneho gynekologa a za jedno vysetrenie bere 90 euro :DD strasne.. ale tak zas je to dobry gynekolog :)a cakaren vypada ako u kadernicky :DDDD
AJ ja chodím do sukromnej ambulancie.Tiež neplatím,však aj doktorka má vypísané s ktorou poisťovnou má zmluvu.Keby nemala zmluvu tak by si platila.Ja som bola s dcérkou u psychologa,mala v škole problém vlani,moc bola citlivá stále plakala.Nemali psychologička nemala s našou poistovnou zmluvu tak sme platili na mieste.Ešte sa pýtala či nemienim odíst do druhej poistovne.Určite aj u doktora je to tak.
ja osobne som neplatila nic... a mam tiez sukromnika... prides tam, vypise sa karta , lekar sa ta opyta neake veci, na choroby v rodine,ohladom menzesu, ci mas neaky problem,preco si prisla, a ci si panna alebo nie a podla toho ta bude aj vysetrovat...neviem co viac chces vediet, ved sa pytaj,co ta zaujima :-) a zober si suknu....