Ako ho aplikujete, a na aké časti ho používate?len na vonkajšie rodidlá?(či aj dovnútra)
Canesten krem
caneste su uz aj volnopredajne tablety bud ako jedna tableta - 500 mg alebo 6 tabliet - á 100 mg..a najnovsie je aj combi pack kde sa nachadza jedna 500 mg tableta a krem.cena tabliet je do 4 eur,ako kde...combi pack je o 2 eura drahsi...v pripade nudze sa da krem pouzit aj dovnutra,natriet na tampon a zaviest dovnutra,po pol hodine tampon odstranit.samozrejme ucinnost tabliet je vyssia ako ucinost samotneho kremu :)
canesten su aj vaginalne tablety volnopredajne
Ja som mala Canesten trošička natreť aj dovnutra.Malej skoláčke ked sme mali taký problém od antibiotík.
Tak vecsina tu hovori o canestene..tak ako ho treba aplikovat...len na vonkajsie casti?..ci aj vnutorne?
Ahoj, tak ja práve používam krém Canesten, pretože som mala kvasinky. Hneď ako som si ho aplikovala sa mi uľavilo a po troch dňoch používania je po probléme. Myslím, že tento krém nie je iba na svrbenie, ale pomáha aj proti kvasinkám /výtoku/. AK ti však krém nepomôže, tak potom môže ísť aj o niečo iné ako o kvasinky a treba ísť na gyndu.
candibene krem myslim ze som mala, nie canesten, ale to je asi podobne..a vytrapilo ma to az az..pomaha ked sa po umyti miesto uteraka dole vysusis fenom, viem ze to znie cudne ale pomaha to.. a bavlnene spodne pradlo a podobne veci, ale rad je na nete azaz :)
jj o kvasinkovej
ahoj mne ked som mala problem gynekologicka povedala ze kludne si mozem kusok zajst aj dovnutra..a tenku vrstvu navonok..asi trikrat denne ale to len ukludni, na preliecenie treba tabletky na vkladanie abo oralne..a upravit stravu..teda ak sa bavime o kvasinkovej infekcii
nikto?