Zaujmalo by mi aký sex máte najradšej...možno taký prieskum pre mužov..alebo tiež niečo čo by sme mohli vyskúšať..
Aký sex je najlepší?
co sa mna tyka tak najlepsie je ked ma partnerka provokuje spodnym pradlom, ked ma cierne puncosky,podprsenku, nohavicky, topanocky...to je konec, to jej dzobem z ruky :) Tiez mam hrozne rad ,ked je partnerka tak nadrzana ,ze nie len ,ze chce opichat muslicku ,ale aj zadocek.
Moja milovana ma hrozne rada napr. ked jej davam zozadu a popritom jej drazdim prstikom zadocek, to sa ide zblaznit...doporucujem !! takze asi tak v skratke...
Pripadne praktizujeme aj, sice sa to netyka sexu, ale hrozne radi sa pred sexom v ramci hratok v sprche ocikavame, nie pissing jako na tvar, ale ja jej cikam na klitacik, ona mne na penis, celkom sranda :)
Uplne nazaver poviem ,ze je jedno co robime, ale milujem ju hlavne pre jej orgazmus, to stoji za ten pocit.
niekedy nezny, niekedy taka rychlovka...zalezi od chuti a nalady, ale samozrejme partner musi mat zaujem, musi byt na nom vidiet ze po mne tuzi akoby sme sex nemali najmenej rok
pre mna je velmi dolezite aby sa to pacilo partnerke
a paci sa mi ked je partnerka aktivna a chtiva >:-)