Boli ma cela chrbtica a nohy

Príspevok v téme: Boli ma cela chrbtica a nohy
kamea

Som velmi nestastna zena.Boli ma cela chrbtica a nohy.Najviac ma trapia nohy,pretože neustale v nich pocitujem nejake tlaky,stahovanie,bolest.Hlavne pri státi v nich pocitujem tlaky,pnutie,ktore mi ide až do lýtok.Akonahle sa postavim,tak sa mi napnu.Niekedy ledva navarim obed,pretože tie tlaky su tak silné,že nedokážem na nich stát a musim prestupovat z nohy na nohu.Mávam ich slabe v okolí kolien,ked dlhšie stojím,tak ma začne hupat,vtedy mám velké závraty-pocit na spadnutie.Už som podstupila rôzne vyšetrenia,vybrala som celu paletu liekov,vitamínov,ale nezabrali.Cítim v nich aj nepokoj,hlavne v klude je to najhoršie,je tam dráždivost,a ako keby mi tam niečo stale kmitalo a ide mi to až do žaludka-hrozne niečo.Je to velmi neprijemný pocit,ktory mam po celý den.Pri chôdzi to niekedy rozchodim,ale niekedy nie a vtedy mám pocit že nejdem tak,ako ja chcem.nájde sa tu niekto ,kto by mi poradil,čo robit?aspon zmiernit tieto neustale zle celodenne pocity,VELMI PROSIM-dakujem.

Karoli7o9

Skusala si wobenzym? Ja som si pri sporte poranila chrbticu, natiahla som si sval a zlomila stavec, mala som ta zapal. Wobenzym mi pomohol

gima

Velky Meder kupanie v bazenoch niekolko hodín denne, týždenne, celoročne. Maju tam aj ubytovanie. Predávajú aj minerálnu vodu.

darmo

dobry den potrebovala by som radu svokra ma strasne bolesti v nohe mala vyskocenu platnicku ktoru jej napravili ale noha stale boli nemoze chodit že ma vraj zapaleny nerv bola aj v nemocnici na infuziach ale nic sa nezmenilo dakujem

zaba 501

dobry den,

pravdepodobne sem uz asi nepridete, ale pre istotu..
Ako sa vyriesil vas problem? Ja momentalne bojujem s podobnym problemom a hoci som este nepochodila vsetky vysetrenia (CT mozgu nie), lekari si ma len posuvaju od jedneho k druhemu a späť.

Vopred ďakujem

angela

ze som mu neverna a to neni pravda lebo ho nepodvazam nikim nemam dvo vot ho podvazat lebo som sa prizerala najedneho moza mandzel si misli ze ho podvazam jak som sa neno ho pozerala tak som sa sama sebe hnusila ras som povedala pri milova ine meno toteras lutujem toho ato hlaca som vobec nemala rada len som cela urobit narie jemu cela rozis toholutujem velmi an si misli ze ho necem zeho podvazdam nespravila som to nemam nato dvot preco pri milovani som mu povedala nech ma pozvihne on mipovedal zetak smesa nemilovali aja mu ze ano tak sama sebe horim kde som sravila hibu a co mam robit poratemi vi

DIO-VITA

bolesti nôh a chrbtice môžu mať rôzne príčiny, od nedostatku draslíka a iných prvkov, až po zápal obličiek a pod.
Dôležitá je diagnostika problému....