mam svetlo hnede vlasy a chcela by som si dat blond ale taku skoro az do biela ako sa to da urobit a ako velmi sa poskodia vlasy ??? rady a navody prosim sem:)
z hnedej na blond (vlasy)
moje vlasy su (boli) take stredne hnede. Dlho som chodila na melir, ale dost mi to nicilo vlasy. Bledsie sa mi pacili viac.
Tak som sa nakoniec rozhodla pre farbu - davam si ich farbit len v kadernictve, konkterne na popolavu. Aj tie nemelirovane mi hned pekne chytilo.
Neviem aku blond chces, ale urcite nechod hned na taku bledu.
Kamaratka si tak doma odfarbovala na platinovu sama a mala ich dost zlte prve 2-3 farbenia. A ani teraz po pol roku este nema taku farbu ako by chcela.
z hnedej na blond? Da sa to,len sa ti pri tom poskodia vlasy.ja som mala pred nedavnom tiez svetlohnede vlasy a svoje povodne mam svetle blond tak som sa rozhodla pre zmenu.kupila som si dve farby na vlasy prva bola paletka najsvetlejsia extra blond myslim a plus platinovu blond. Prva farba chytila dost do zlta , ale ta druha platinova farbu krasne presvetlila.avsak pozor farba sa nesmie aplikovat na korienky vlasov aj ked je to samozrejme normalna farba , ale silno zosvetluje farbu vlasov a samozrejme v baleni obsahuje ajj silny zosvetlovac.
Awoj ja som hnede vlasy prefarbila na bloond sama s melirom mam dlhe vlasi takše som mala 2 melliry mali tieš ma strašili še budem rišava.....a ked som si ich zmila a vyfenovala tak boli skorej zlte ako bloond...a hned na druhy den som kupovala hnedu prefarbila ich...ale tieš chcem ist zase na blond ale take do biela ale to uš asi pojdem ku kaderičke a budem ich postupne odfarbovat..:)
Ja by som to asi neskúšala,mám s tým dosť zlú skúsenosť.Tiež som mala svetlohnedé vlasy s melírom/a dala som si to nafarbiť na blond/ v profesionalnom loreal salone a nechala som tam cez 3 tisicky/ a vysledok bol dosť zlý...vlasy síce žlté neboli,ale mala som dojem,že majú taký zvláštny nádych do zelena,niežeby to nejak veľmi bolo vidno ale nebola som spokojná..O mesiac na to som šla opäť do salónu/ineho/ a tam som si to dala nafarbiť opäť nahnedo a som spokojná so svojou hnedou farbou a prišla som na to,že netreba byť blondynou za každu cenu:-))A to ešte ani nehovorim,ako veľmi sa mi zničili vlasy,mala som ich ako páperie...
Ak ale chceš naozaj mať blond farbu,tak potom si skus dať radšej najprv melír:-)
Ceny su individualne...zavisí aj či su vlasy dlhé laebo krátke.v "značkovom" kadernictve za farbenie aj 1000sk, inde 400sk.Skus sa popytat kamošiek v okoli ku komu chodia a kolko to tam stoji.a s tým ničením ti neviem poradit...ale nefarbit častejšie ako raz do mesiaca a nestreidat z blond na červenu a potom na čiernu..take extremy vlasom neprospievaju
no jo vdaka a velmi sa pritom znicia vlasy? a kolko to zhruba stoji?
Ak mas svetlohnede tak dobra kadernicka by ti to vedela prefarbit na blond hned, pri tmavych sa musi melirovat 2-3x a potom sa prefarbuje