Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

A o5 tie špirály- ale tentokrát do max. 120Sk!

kiki na

tá je dobrá, skúšala som ju, fakt robí pekne mihy, a prirodzené... len sa s ňou treba podľa mňa veĽA piplat kým je to fakt dokonalé.... objednám si ju :)
ale potrebujem špirálu z drogerky, lebo nemám žiadnu už dnes... a ja bez vyzerám otrasne:(

:)))

tak tomu nerozumiem, ked ja ju pouzivam x mesiacov a nikdy mi nevyschla. pre mna je uzasnou spiralou, robi nadherne dlhe mihalnice a dlho mi vydrzi, ja sa na nu nemozem stazovat. tak ale, ked ty si s nou nespokojna, tak skus nejaku inu. ale ak si kupis nejaku velmi lacnu, necakaj zazraky. ja kym som prisla k vhodnej spirale, trvalo to dost dlho. presla som si mnohymi, aj lacnejsimi aj drahsimi, no a tie lacne boli poriadne onicom. tie mi hned vyschli a vobec nenatacali riasy.

luciiána

do 120Sk?podla mna oriflame wonder lash,ale ona je niekedy aj drahsia,ale dost casto byva v zlave,ja som ju kupila este za 99Sk

kiki na

kedze bola moja prva drahsia, tak som sa o nu riadne starala zatvara ci doslova skrutkovala a nebola na slnko.... ja som jednoducho nepochybila:) a podla mna je blbost vyhadzovast na kozmetiku vela penazi, len skoda ze som az teraz na to prisla:)

:)))

aku si mala?
to neznamena, ze ked si mala jednu drahu, odteraz budu vsetky drahe spiraly zle:D asi si si nevybrala tu spravnu, alebo si ju nechavala casto a dlho otvorenu, ked pises, ze ti vyschla. a dobra spirala do 120 sk? no neviem ci sa ti taku podari zohnat, ci vobec taka existuje. ja pouzivam Maybelline: The Colossal Volum' Express (tu zltu) a som s nou maximalne spokojna.