Je mi ľútože zakladám novú tému ale potrebujem odpoveď hneď.
Dobrá, alebo aspoň priemerná špirála, čo ju na očiach aj vidno :D Už v živote si nekúpim drahú-mala som maybellline za 300Sk a po 2 mesiacoch vyschla!!! A prosím nie od miss sportyy
A o5 tie špirály- ale tentokrát do max. 120Sk!
ja len tak nie velmi k veci , objednavam si len spiralu od amway, stoji okolo 15eur..a aj po polroku je stale perfektna a nevyschla mi...napr od avonu a oriflame nemam rada spiraly, lebo nemaju pre mna vhodne tie stetky na natieranie a prave teito spiraly mi vyschli...takze ja dam radsej viac a vydrzi mi dlho....
Mne tiez colosall od maybelline vyschla. Nechapala som, lebo dovtedy som pouzivala volume expres a bola som spokojna. Tak si potom kupila len tak narychlo miss sporty a musim povedat, ze je porovnatelna s maybelline. Takze uz ostanem pri nej a usetrim kopec penazi.
Raz som mala s-he spiralu ale nezaujala ma a celkovo cela tato kozmeticka znacka ma nenadchla...jedine laky na nechty su od nich pekne
Rozmýšľam nad objemovou S-he, ma veľmi podobnú kefku ako maybelline....
OD MAIBELLINE TA NOWA ZLTA COLOSSAL JE SUPER :) KUPILA SOM SI JU ZA 5 EUR A JE UZASNAA VAZNE....
Ahoj, ak mas pekne mihalnice, tak ti bude stacit Rimmel Extra Super Lash. Stoji do cca 4 €. Mne sice nepomohla, lebo mam slabe mihalnice, ale na kamoskach, co maju pekne mihalnice vyzera fakt super.
aj ja používam každý deň.... tak sme na to asi rovnako:)
podla mna aj lacna spirala moze byt dobra aj ked ja lacne nepuzivam..mne robi najlepsie mihalnice define a lash ta zelena..nedavno dom skusila aj dve ine a onicom vratila som sa k tej zelenj inu uz ani nechcem ..
podľa mňa skús z Dmky S-he... niektoré sú celkom ok...a teraz majú dokonca aj nové... inak neviem... a aj mne collosal volume o dvoch mesiacoch vyschla...ale mne po dvoch mesiacoch všetky špirály vyschnú, lebo ich stále používam...
inak este jedna rada-v dm aj 101 predavaju tak v uzadi,v "menej dolezitych regaloch"neviem ako inak to nazvat,napln do spiraly od ceskej firmy REGINA!stoji to len 1,5€ tu je link: www.reginakosmetika.cz
podla mna co sa tyka riasenky,je hlavne aby si vedela narabat s kefkou a aby bola kefka kvalitna,napln je az na tretom mieste,ale neboj tato od reginy nie je vobec zla:)