Ahojte! Ludia mam taky problem.bola som na gyn.prehliadke a mam teraz akysi vytok...robil mi totizto aj sono a to nie na bruchu...jednak sa bojim ze som asi este bola panna, a myslelasom ze nie,lebo to bolelo a mal som potom aj kvapku krvi
po Gynekologickej prehliadke
Nepítal sa lekár či si uz bola s niekým?Predtým ako začal vyšetrovať.Samostatne ster ked robí tak neboli,to je len ako špáratko.Len ked robí s tým kačacím zobákom,čo roztvorí./spekulum/To je nepríjemné.Ale on ti tu blanu nemôže,nemá právo roztrhnuť.Takže musí vidieť či si panna.Ked si raz bola tak,nevieš či vtedy ti niečo bolelo ,štípalo alebo kvapka krvi bola?Aj to je individualne.Ja som prvýkrát mala pár kvapôček,nič moc.Neboj sa lekár ti tam nemohol nič zlého porobiť obyčajným vyšetrením.Cením že sa stasráš o seba,že si sa spýtala.Krásny den.
aha cize on keby uvidel tu blanu tak by povedal ze nejde dalej?
lebo ako raz nieco bolo ale neviem ci uplne do dna no...a dakujem za odpoved, moc mi to pomohlo...inak vsak ster mi robil ale ako na kultivaciu a to som vobec necitila
Dufam ,že aspon toľko vieš či si ešte panna alebo už nie.Asi ešte panna,tak nevieš či si bola už niekym tak?Kloko vlastne máš rokov?Gynekolog ti nemôže pretrhnuť blanu ked si ešte.Potom že bolelo.Tiež môže od toho že si sa nevedela uvolniť ako ťa vyšetril.Výtok tiež môže byť chvilku.To sono neni nič katastrofálne,nepríjemnejšie su stery.Takže neboj sa,Bola si prvýkrát v živote.Potom ťa chápem