Ahojte! Ludia mam taky problem.bola som na gyn.prehliadke a mam teraz akysi vytok...robil mi totizto aj sono a to nie na bruchu...jednak sa bojim ze som asi este bola panna, a myslelasom ze nie,lebo to bolelo a mal som potom aj kvapku krvi
po Gynekologickej prehliadke
pocuja teda me tam co daval ked aj mne tam cosi roztahoval....myslis ze tiez spekulum?
lilana tu hnusnu žltu vodu používaju na dezinfekciu,Betadine.Nie len tebe ale aj pred pôrodom aj pri všelijakých operáciách.Nie len gynekologických.Hnusné železo sa volá spekulum a bez toho ti to tam nevie otvoriť,roztiahnuť.Stípať ťa to mohlo,môžes mať na niektoré veci alergiu.Ja niekedy mám nepríjemnosti od operačných rukavíc.Samozrejme čisto nových.Aj moja gynekologička vie o tom.Aj sa čuduje,lebo nie stále po každom vyšetrení.Treba to umyť bud čistou vodou len,alebo laktacydom/na intímnu hygieniu/poriadne vysušiť a nechať to tak čo spraví.Zatiaľ mi moja lekárka zle rady nedala,neni lahostajná k pacientkám.
no nepovedala by som ze standartnym sposobom
lurina,o panenstvo si prisla pravdepodobne standartnym sposobom-ako aj ostatne bytosti zenskeho pohlavia na planete Zem..A urcite sa na to aj pamatas (aspon trochu-musis :-).Nie kazda zena krvaca rovnako,niektore vobec nekrvacaju..Hlavne sa ukludni a nerob z toho takuto tragediu..Tak uz nie si dieta,uz si zena!Tak sa s tym proste zmier a uzivaj si zivot plnymi duskami!Drzim ti palce :-) !
no citala som to v nejakych starych forach tu na tejto stranke teraz ked som si to dala do vyhladavaca mi to naslo..niekto pisal ze mierne aj dorastie po case..ja neviem tak mi uz poviete ako clovek pride teda o pannastvo?:D.... no a ked mi tiekla krv len trochu to co znamenalo?vobec nie akopiste ze tri dni ci co
lurina tak ako pise niekto podo mnou blana nedokaze dorast da sa iba dorobit chirurgicky....
lurina,a kde si take nieco citala,prosim ta?Keby blana "dorastala"sama od seba,tak teda neminali by turkyne a ine arabky silene peniaze za plastiku blany (teda za jej znovumodelovanie),lebo potrebuju ku vydaju status "panny" (inac by boli oznacene za kurvy a mali veeelky problem vydat sa)..Z okna ty neskakaj,moja,neni dovod! A panna pravdepodobne si uz nebola a asi to aj vies sama :-)...A zivot je aj napriek tomu krasny!!! :-)
pozri, aspoň nebudeš mať problém s prvým sexom. Nebude ťa to bolieť, nebudeš krvácať. Tak ja by som sa tešila. Lebo moje poprvé blo hrozné. Bolelo to ako sviňa aj po tretí krát a krvácala som jak na zabíjačke. A krvácala som aj tri dni. Síce inak ako menzes a len trochu ale krvácala. A aj po treťom styku som mala na nohavičkách krv.
boze moj.... co teraz ?ja som krava.asi skocim z okna. a teraz som citala ze blana dokaze aj dorast
sak sa ta na to najprv pyta, ci si mala pohlavny styk alebo nie.... jedine tak to zisti... predtym... ak pvies ano mala som, tak beire zrkadla automaticky a uz ide na to....