Ahojte. Poradte mi prosím. Zajtra mi idú vysekávať horné zuby mudrosti. Bojím sa. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, ako je to so zahojením a opuchom a prípadnými pooperačnými komplikáciami. Dakujem
Zuby múdrosti
aj ja som si vytrpela peknych par rokov so strojcekom, roznymi druhmi:) drzim palce na zajtra a bru noc
zajtra alebo behom týždna napíšem čo a ako som to prežila:)
juj, to ti je teda lepšie. ja som zvolila formu strojčeka, mala som ho 4 roky, zaplatila som zan nemalú sumu v domnení, že potom hádam nebudem mať problém s osmičkami a vôbec to nebola pravda, ja už idem spať, aspoň nech sa vyspím na ten zákrok, prajem pekný večer a dakujem za skúsenosť
jaaaj malu sanku mam aj ja, ale odskakala som si to ako dieta na ZS... zubarka mi vybrala 4 trvale stolicky, ale to som ich mala von, takze ziadne opuchy ani nic... ani zapalene som nic nemala
aj mne robili rontgen a tam mi zistli, že mám malú sánku
nie nebral nic, len ho to strasne bolelo, bol na rontgene a tam mu zistili ze sa mu tlaci zubok...
a bral nejaké lieky? lebo ja som to mala zapálené a brala som antibiotika a takú vodu na vyplachovanie
mal strasne bolesti, on hovoril ze mu to az tlaci na lebku :))) a opuchnuty, mozno kym mu prestala ucinkovat injekcia, ale nic podozrive som si na tatkovi nevsimla...
ani ja ich nemám vôbec vonku, budú mi rezať najskôr dasno a potom vysekávať zuby, a teda vôbec nebol ani opuchnutý ani nič také? to by som sa veľmi tešila. a mal to predtým zapálené? ako mu zistili, že mu to majú robiť?
jemu to dako vyrezal a vybral, on este nemal ten zub von vyrasteny... najprv mu ho musel dako prerezat a tak vybrat...