Co znamena, ak niekomu stale tecie z nosa?

prispevok

Ja som alergik a tiez musim smrkat. To ze aku mas alergiu a na co, tak to ti tu nikto nedokaze napisat, to treba spravit testy a vyhodnotit alergologikom (trva to cca 45min).
Ale v pripade ak by to mala byt alergia, tak je s tym este aj spravidla spojene kychanie, neprijemne steklenie v nose a drazdenie sliznice, pripadne hrtana a podnebia(proste dotycneho stekli hrdlo) alebo stazene dychanie na plucach...

Monana123

No mne tiež tečie stále z nosa. Idem 1 kilometer na zastávku autobusu a medzitým s musím 3x vysmrkať lebo mám sopel skoro v ... puse. Bola som na CTčku (nie kvôli tomu, že mi tečie z nosa :)) no a tam mi povedali, že mám zhrubnutú sliznicu. ORL lekárka mi odporučila mukotómiu, ale druhý ORL odborník povedal, že nie, že to skúsi liečiť inak. Mám totiž aj vybočenú nosnú priezradku a idem koncom júna na operáciu. Takže sa to možno potom zlepší. No tá sliznica sa sama od seba nezmenší. tak som zvedavá.

jurajovina

Tak moj priatel je velmi mudry v tycho veciach, mysli si ze to ovplyvnuju kontaktne sosovky, ale to silno pochybujem :)

zuzic

moze aj nemusi byt alergia tych moznosti je hrozne vela.nechces niekedy ist za alergologom? ten ta posle aj na krcne ako mna

treisy

a co sa s tym da robit? ja to mam tiez..moze byt vonku aj 30 stupnov a furt mi tecie...napadlo ma, ci to nemoze byt z toho, ze mam velmi zahlieneny organizmus a takto sa cisti.