Co znamena, ak niekomu stale tecie z nosa?

treisy

Nic ma nesvrbi, nestekli, nekycham ani nic podobne. Len mi stale tecie z nosa. Takze alergia to asi nebude. Najviac mi tecie, ked chodim, sportujem, obcas ked jem, ale inak skoro stale.

jurajovina

dakujem za rady :) určite niečo z toho v prieehu mesiaca využijem, lebo ten nos vie byť niekedy fakt otravný :)

RNG

Skuste brat Quercitin(2x500 mg) vitamin C(3 gramy) a bromelain 2x600 GDU)
Mnohym to pomoze viac, ako chemicke antihistaminy.
Vynechanie mlieka pripadne inych alergenov moze by t pre ineho riesenie.
Tiez to moze byt rewakcia na nejaku mikrobialnu infekciu, ja by som si kvapkal roztok GSE a koloidnu striebornu vodu do nosa v takom pripade. Mozno radsej nez roztok GSE vo vode GSE pridat do kokosoveho oleja(1 kvapka na kazdych 10 gramov(2 lyzicky) kokosoveho oleja.

radca

Presne tak, jedna sa pravdepodobne o alergiu na jedlo. Skus si dat den hladovku a potom vynechat cukor mlieko a muku. Do tyzdna by to malo zmiznut.

IVETK

napriklad na pšenicu, mlieko, vajíčko, peľ, roztoče, chlpy zvieraťa, chlór a spústu ďalších dobrôt :) čo konkrétne fkt zistí iba alergológ

celeroky

Ja bez vreckovky ani na krok! A to už niekoľko rokov. áno, mám alergiu. Ale iba v sezóne, ako potvrdili aj testy minulý rok. Lenže vreckovku potrebujem mať pri sebe neustále, bez ohľadu na všetko ostatné. So sliznickou v nose mám problém už 4 roky, ORL som to vravela, ale on nikdy nič nezistil- max.povedal, že to mám z kvapiek na alergiu. Ale tento problém sa možno volá aj Atrofické rinosinusídy. Je ich viac typov, vtedy je poškodená NATRVALO sliznica nosa. S týmto chcem ísť za ORL, ale mám strach, že to vyrieši iba operácia, lebo žiadne z prípravkov z morskej vody nepomohli. Ani oleje.

[zruseny12]

JURAJOVINA
skus si zistit,kedy presne ti tecie z nosa...
ci ked nieco,zjes,alebo ked je chladnejsie atd.
a podla toho zistis,ci je to alergia,alebo nieco ine...
ale najlepsie by bolo zajst k imunolog.alebo na alerg.tam by ti presne zistili s coho to je...
tazko takto radit
vela stastia