chrápe Váš manžel?

Príspevok v téme: chrápe Váš manžel?
scholastika

Manžel je šofer-profesional, chodí domov len na víkendy, ale ja mávam niekedy problém pri chrápajúcom mužovi spať a tak sa sťahujem po byte. Ráno sa prebúdzam sama, ako aj celý týždeň a keď si máme o probléme porozprávať problém nemá on, ale ja lebo vraj ja nemožem spať. Už som to skúšala ho aj natočiť a ráno mu to pustiť, aby ma chápal,ale neuspela som reagoval podráždene. Viete mi poradiť?

iriska

ja musim tabletky na spanie,lebo ani stuple nepomozu. som prevelmi citliva na chrapanie. mozu mat v susednej izbe aj discu,to nevadi, ale chrapanie :(((
moj muzik musi byt kuchar a tiez nemoze chrapat. to je druha moja poziadavka.
no, nie som moc narocna, to ma tesi.

scholastika

Ďakujem Vám všetkým za milé príspevky, ďakujem za radu so štupľami určite to skúsim. Damaxy aj tebe ďakujem, lenže ten moj milý či je na bok, či na chrbáte alebo ako tak ide ako lokomotíva. Prajem Vám všetkým príjemný večer a ešte raz vďaka za príspevky.

zachrana

Aj ja pouzivam roky stuple.Da sa povedat,ze mi zachranili manzelstvo.Bolo to strasne,moj muz bol urazeny,ked som odisla do inej izby,vraj si musim zvyknut.Trocha sebecke,vsak?Bola som neskutocne unavena a vzdy nevyspana a jedneho dna,asi zo strachu,ze mu ujdem doniesol domou stuple.To nas zachranilo.Skus to aj ty,vela stastia!

eda33

aj ten moj chrape. Uz dlhe roky pouzivam stuple do usi (dostupne v lekarni okolo 30sk) a moj problem je vyrieseny.
Zo zaciatku si asi nebudes vediet zvyknut, ale potom to uz ani nevnimas.
Pravdupovediac ja bez stuplov nezaspim i ked som sama bez muza- jemny hluk, sum a som hore- stuple pomozu, skus,
pa

chlapp

No ja ze vraj trosku chrapem, tak to riesim sposobom, ze ked idem na nejake skolenie a pod. kde spime spolu v jednej izbe 2 - 3, rozdavam jednorazove stuple spoluspiacim a vzdy sa dobre vyspime. Stalu partnerku nemam, neviem ci by sa to takto dalo, ale asi hej.