nechce niekto ísť na dovolenku so mňou, samému sa mi nechce, pôjdem autom do chorvátska niekam v auguste- na objasnenie nie nemám pocit ako keby sme spolu tancovali, ale k veci: nemáte ma rád, buďte si istí, že ani ja vás, nie je v tom nič osobné, nemám rád nikoho...naše pocity nie sú podstatné, len sa mi nechce ísť samému, takže žiadny sex, stravu a ubytovanie si platí každý sám, robí si čo chce...asi tak a beriem jednu osobu
dovolenka
priestoru je tu dosť
presne tak
hm, len ja ho mam pochodene krizom krazom, som tam kazdy rok aspon na predlzeny vikend. Takze mozeme nasu dovolenkovu debatu ukoncit, aby som dala priestor dalsim zaujemcom.
Pokial si clovek svoju zavislost uvedomi, tak samozrejme ze nie a moze mu byt vlastne aj osozna.
však, tiež som tam nebol a nechcem byť tam len na jednom mieste
hej máš pravdu, ale dá sa na to pozerať aj z inej strany-je vlastne závislosť na škodu?
aktivna dovolenka? Spoznavanie novych krajin, miest, kultur, narodov, narodnosti. Vidiet nazivo to o com citam, to co som videla v telke...
Pokial si sam zavisly v hlave neuvedomi, ze chce zit a nielen prezivat, tak je akakolvek liecba nepodstatna. Osobne som vsak za psychoterapie, dokazu cloveku velmi pomoct
čo si predstavuješ pod aktívnou dovolenkou?
keď, niečo nevieme liečiť neznamená to, že sa to nedá....a k závislostiam, máš asi pravdu, lebo liečebne to je len výmysel bohatých a rozmaznaných ľudí,a tá sa dá asi vyliečiť len inou závislosťou
schizofrenia sa neda liecit, da sa len udrzovat v norme. Prirovnala by som to k abstinujucemu alkoholikovi, recidiva moze kedykolvek pri nadmernom fyzickom ci psychickom vytazeni prist.
K teme: chorvatsko ma nebavi, mam rada aktivnu dovolenku
tak ako kedysi, dokázali liečiť schyzofréniu, tak ju aj liečia dnes-iné metódy, princíp ten istý
ale k téme
vagina je jedna vec a golfsky prud druha:-))
kedysi liečili schyzofréniu u žien fumigáciou vagíny...:)
tak ako kedysi dokázali existenciu golfsk. prúdu, raz možno dokážu existenciu yetiho.