Zdravim Vas, mam 19 rokov a mam zuzenu predkozku.Bol som aj na odstraneni kratkej uzdicky.Ked je penis v klud predkozku stiahnem bez problemov uplne na dol,ale ked je v stoporenom stave tak v pohode za zalud a trosku dalej.Ale ak chcem este dalej tak to uz boli (ako keby sa mal pretrhnut).Preto sa Vas chcem spytat hlavne chalanov,muzov pokial sa ma dat stahovat predkozka na stoporenom penise?Ci len 1cm,5cm alebo kolko. PROSIM PORADTE JE TO PRE MNA DOLEZITE,DAKUJEM
Onanovanie
ahoj BODKA,moj nazor,pokial ti muz tvrdi,ze nikoho nema a je to pravda,tak potom ostavaju muzske zdravotne problemy,alebo si prestala byt prenho pritazliva,neviem,ze kolko mate rokov a kolko rokov ste spolu,pokial by ta zaujimalo,ze ako sa daju riesit niektore muzske zdravotne problemy,tak napis/poskytnem vlastnu skusenost/,pravda o masturbacii je,ze masturbuju muzi i zeny bez ohladu na to,ci maju sex,alebo nemaju,kazdy si vie najlepsie vyvolat vzrusenie a dosiahnut orgazmus.
Moj muz uz sa mi uz sedem mesiacov vyhyba sexualne. Tvrdi, ze nikoho nema. Ked sa ho pytam na nas sex povie, ze preto lebo ja som taka... vela pracujem nie som dostatocne mila. Nikedy povie , ze radsej si to robi sam.Ked sa pritulim odtiahne sa. V poslednej dobe ale ma velke problemy s krizami. Moze to suvisiet s jeho sexualnymi praktikam?
Neviem co si mam o tom mysliet, trapim sa.
Ja som tiez stim mal problem a vyriesil som to ze som kazdy den stahoval predkosku a za 2-3 týždne bolo po probléme.
podla mna to je na kazdom ine....mna vzdy doktorka kontrolovala ci sa mi da dobre stiahnut predkozka ked som bol maly... a potom aj sam ked neslo tak som sa snazil stale trosku viac a teraz to je uplne v pohode:) tak opatrne asi roztahuj
a neni lepsie to pod teplou vodou natahovat? len keby som vedel tu hranicu :)
skus to pokial ti to pojde ale ked to welmy boli namasti si to framikoinom (spitaj sa v lekarni) stale vecer pred spanim a skusaj stale nizsie a nizsie a uvidis sam po tyzdni to uz pojde ako po masle
no a pri masturbovani resp. pri sexe ? Cize pri stoporenom stave je priemer pol cm od zaluda?
Predkožka sa sťahuje za žaluď , za ten akoby schodík aj v ovisnutom aj v stoporenom stave. V erekcii to u niekoho ide ťažšie, ale ak ide za žaluď, tak je to ok.Tá vzdialenosť od toho schodka je rozna, priemerne tak asi pol centimetra.
prosim potrebujem to vediet surne:(
A viete mi aspon povedat cca ako daleko sa ta predkozka dava mm,cm alebo uplne na koniec?Dost by mi to pomohlo,mozno mi bude stacit este trochu poroztahovat.