Ako vyzeral váš prvý sex? ako k nemu došlo? Mám 17 onedlo 18.Mám dievča a teda neviem či to chce.Bozkávať sa vydržíme hodiny a nevadí jej že ju chytám aj za prsia pod tričkom.Aspoň to teda vyzerá, že jej to nevadí.začne pri tom dosť vzdychať a vášnivo ma bozkávať.Ja by som chcel možno aj viac len neviem ako začať a čo chce ona...
Prvý sex
btw ak je panna tak moze byt s pharmatexom problem
authors porozpravaj sa snou predtym aku antiku budete pouzivat
hormonalna je len na predpis a je to velmi velka zataz na organizmus a moze to skoncit dost zle najme ked sa jej organizmus este len vyvyja
pearlov index ma asi 0,3 az 8 %
cize taku mas sancu otehotniet za rok pouzivania
samotny kondom ma pi 2-15 %
dolezite aby bol dobre nasadeni
(nesmies mat vzduch v rezervoari a pod.)
kalendarna metoda (plodne dni) ma 5-25%
meranie teploty 3-25%
prerusovana suloz ma 4-27%
pharmatex ma 0,3-1%
ked to skombinujes tak to je ucinejsie ako HAK
en.wikipedia.org
Tak kondóm nemusí byť 100%.Ale to vlastne v živote asi nič...Mám len asi blbé obavy a stres s toho.Neviem
:) tak potom sex az po svadbe... teda aspon teraz si to tak vravim po dnesnom zazitku. jednoznacne treba ochranu -poriadnu.
autors preboha to o com pises? ved deti mat nemusis, pouzite kondom alebo nech si da ona antiku predpisat.... alebo pharmatex + kondom....ale na prvykrat by som odporucala kondom...preco by hned mala byt tehotna prosim ta ?hm
No ja po nej túžim ale sa zase aj toho bojím, v takomto veku nechcem mať deti.
hmmm..mnoprve milovanie: moje dnes, nic moc a dufam ze neotehotniem..ani kondom nie je istota:( mno ved mabuduce bude hadam lepsie:) verim
porozpravaj sa snou o tom
a hlavne na nu netlac :)
tak ju pri takomto vasnivom bozkavani zacni bozkavat aj inde a vyzliekat postupne aj veci...a uvidis, alebo sa jej rovno spytaj, ci by uz hcela sex...ale hlavne myslite na ochranu..... my sme mali sex potom ako som povedala ja, ze uz to hcem....