Prvý sex

Príspevok v téme: Prvý sex
authors

Ako vyzeral váš prvý sex? ako k nemu došlo? Mám 17 onedlo 18.Mám dievča a teda neviem či to chce.Bozkávať sa vydržíme hodiny a nevadí jej že ju chytám aj za prsia pod tričkom.Aspoň to teda vyzerá, že jej to nevadí.začne pri tom dosť vzdychať a vášnivo ma bozkávať.Ja by som chcel možno aj viac len neviem ako začať a čo chce ona...

Optimista_dozaista

authors: Nerobte z toho tlacovu konferenciu. Pekne sa bozkavajte, pomaly ju zacni vyzliekat, a ked ta zastavi, az vtedy sa jej opytaj, ci to uz chce. Pre istotu si nachystaj kondomy. Neviem, ako na nu, ale na mna to zaposobilo. : ) Mam rada, ked je chlap ohladuplny a zaroven iniciativny. Chlap, ktory je len velmi pozorny a ohladuplny, to malokedy niekam dotiahne. Bozkavali ste sa uz dost, nie? A tie rozhovory okolo toho... To len zdrzuje. Ak sa o tom ale strasne bude chciet rozpravat, tak sa teda s nou rozpravaj. Volaktore baby si potrpia. Ked to chcel moj byvaly so mnou (moje poprve), povedala som mu narovinu, ze az ked budem mat antiku. A to bola volovina. Len nas ta moja opatrnost obidvoch nervacila. Uvolnite sa.

niekto

plodne dni su 3-5 dni pred a 3-5 dni po ovulacii ktora nastava priblizne v polovici cyklu ( asi 14ty den po menstruacii)
otehotniet moze kedykolvek akurat to je vtedy najpravdepodobnejsie
resp ked sa chranis iba tymto tak sanca ze otehotnie je 5-25% za rok

zjuzika

neplodne dni su pred a po menzese a plodne v polovici cyklu + minus par dni... a hlavne sa s nou porozpravaj a aj o tej ochrane sa proozpravajte

uthors

Čo sa týka tých plodných dní, kedy je najmenšia pravdepodobnosť že otehotnie?...A teda ja myslím, že ona to chce.Nie som si ale istý.Bude treba sa porozprávať...

zjuzika

autors ako pises nic nie je v zivote 100% takze ani samozrejme ochrana, ale ak sa tak stranse bojis, tak s nou radsej nespi, to je pootm 100%tne.... :-)