Je to asi blbe, ale nemate nejaky navod ako tancovat na ludovky?Ake kroky?pomozte.. nejake videa by tiez bodli,dakujem.
ako tancovat ludovky?
no ja by som skor povedala, ze tam bude skor polka. to je krok sun krok -su to vlastne 2 male kroky jednou nohou a potom 2 druhou (postav sa a urob 2 kroky-take s jemnym poskokom-do prava, potom to iste dolava)
priatel je vyborny tanecnik, a ja tancovat tiez viem. ale ked tancujeme spolu je to totalny horor a pripadam si ako keby som vobec nevedela tancovat. nie je vsetko len o dobrom partnerovi a o tom ci on vie tancovat.
jee to je dobry link, dakujem happi. Len ako sa tancuje na take rychlejsie piesne?
www.youtube.com
tu mas wiener walzer, hned tam mas aj latino, tango, cha-chu...
no co sa svadby tyka, ja som napriklad clovek co sa vyhyba odmalicka diskotekam a tanecnym. ale na svadbe som sa vytancovala. a nebol to problem. ked ti pustia klasicky repeťácky repertoar :) bolo by ale celkom fajn, chodit s partnerom pred svadbou na tanecnu a naucit sa nejake latinske-americke tance a trochu sa popredvadzat :))
teda ale dali do toho videa dobry podmaz tu hudbu...sila
no to je fakt, na svadbe mi to moc nepomoze. Nestaci len prisuvat nohy podla partnera?
Len ci to potom manzel rozdycha.