Je to uz par tyzdnov,skoro vzdy mam rano trosku opuchnute viecka. Niekedy cervene oci (popraskane zilky). Casto ma vsak pocit unavenych oci,akoby ma rezali,stale su unavene,malicke. Nikdy som s nicim podobnym problem nemala. Mam 21r, neviete od coho by to mohlo byt a ako im pomoct? :)
Opuchnute bolave oci
obklady a kvapky su dobre na kratkodobe pouzivanie, na dlhodobe treba nieco lepsie, ja odporucam vitaminy ocutein na vyzivenie oci a podporu správneho fungovania zraku
mne čo sa týka vitamínov určite najviac pomáhal ocutein, ktorý obsahuje najviac luteinu, ten je best :)
Hanička reviophtal kúpiš normálne v lekárni
A kde kúpim ten reviophtal? :)
ja som taktiež začal užívať prevenciu, lebo teraz tá práca za notebookmi je katastrofa...pre oci najme, potom boli aj hlava a už je to celé v prdke...kolega ma polozene na stole reviophtal tobolky tak mu sem tam čmajznem a pomáha celkom
na oči jednoznacne reviophtal lutein max
Ja oči dosť namáham v práci za kompom, za volantom, telka všetko možné, hlavne robím v kancli, kde je klíma a tie hnusné svetlá takže moje oči si pri mne užijú... ja preventívne užívam ocutein s ginkgom vitamíny na nejakú výživu očí, nech si ich úplne nezničím.
Ja odporúčam čučoriedky, to ovocie je úžasné, poprípade výživové doplnky s výťažkom z čučoriedky, napr reviophtal.
Tak neviem,lebo poslednu dobu sa snazim detoxikovat.. HAK neuzivam,ani ziadne ine lieky.