Ja od 18 nemam problem s rodicmi. Nemusim sa pytat, ze ci mozem ist niekam, ale poviem, ze idem niekam. zaklad je to, aby vedeli kam :-)
U priatela som spala prvykrat mozno uz aj po nejakych dvoch tyzdnoch (a to som vlastne mala este len 17), ale tak to sme este sexualne nezili :-P...i ked sama uznavam, ze niekedy boli moji rodicia az moc benevolentni (ze ja by som take mojmu dietatu nedovolila), ale na druhej strane nikdy som to nejak nezneuzivala. Zaklad je, ze mi doveruju a ja som ich doveru nesklamala a dufam, ze ani nikdy nesklamem. Ti tvoji sa zrejme boja hlavne preto, lebo vedia, ze v noci sa nebudete na seba len usmievat..:-) Kazdopadne ty si dospely clovek a je to uz na nich, aby sa s tym vyrovnali a aby ta tak aj brali.
Viem, kazdy ma inych rodicov, ale ja som naozaj nikdy s mojimi nemala problem:) Mozno je to tym, ze sme traja surodenci a ja najmladsia, cize odjakziva som s nimi chodila von, tak sa mamka az tak nebala. U jedinacikov je to asi ine..(i ked vlastne neviem, ci si jedinacik:))