Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

noc u svojho chalana

leerka

ja som zacala chodit s piratelom, ked som mala 19 a spala som u neho po neakom mesiaci tusim a on u nas tiez tak neak....a dokonca neviem ci on aj skor u nas nespal.... a nikto mi nebranil, tak ani nemali v com, ved som dospela osoba a co mi maju na ot pvedat? ani u nich z toho nerobili zaidne halo...brali to uplne normalne....

lilipo

Ja som s priatelom dva a pol roka a u nho doma som este ani nebola..Zato on je u nas kazdy den ale nespava u nas az do rana. V noci vacsinou okolo druhej tretej odide prec. Ale jeho rodicov poznam dobre oboch, len ja do nich velmi nechcem ist.

sarah

Ja som nikdy za slobodna nespala u mojho chalana,ani on u mna. A mojim detom to tiez nedovolim. Nehovorim,ze nebol sex, to ano :) ale na chate, alebo tajne doma ked sme tam boli sami. Ale aby som stretavala rano v pyzame svojho "zata", ktory este zatom ani nie je? a cochvila ho moze vymenit iny "zatko" ? Nie,dakujem. Nie je to vhodne. Mozno takto myslia aj tvoji rodicia, Gabuska.

gabuska

tinusska no dovol,nemusis ma odsudzovat za nazov temy, niesom ziadne decko a ani sa tak nespravam, s rodicmi mam dobry vztah, otec nenamietal len mamina mala trosku pripomienky..mam s nimi dobry vztah a urcite mi doveruju.ja som sa len pytala ze kolko ste mali rokov a ake mate skusenosti..
zuvinka niesom jedinacik ale som najstarsia tak to je mozno tym.a dakujem za odpovede

zuvinka

Ja od 18 nemam problem s rodicmi. Nemusim sa pytat, ze ci mozem ist niekam, ale poviem, ze idem niekam. zaklad je to, aby vedeli kam :-)
U priatela som spala prvykrat mozno uz aj po nejakych dvoch tyzdnoch (a to som vlastne mala este len 17), ale tak to sme este sexualne nezili :-P...i ked sama uznavam, ze niekedy boli moji rodicia az moc benevolentni (ze ja by som take mojmu dietatu nedovolila), ale na druhej strane nikdy som to nejak nezneuzivala. Zaklad je, ze mi doveruju a ja som ich doveru nesklamala a dufam, ze ani nikdy nesklamem. Ti tvoji sa zrejme boja hlavne preto, lebo vedia, ze v noci sa nebudete na seba len usmievat..:-) Kazdopadne ty si dospely clovek a je to uz na nich, aby sa s tym vyrovnali a aby ta tak aj brali.
Viem, kazdy ma inych rodicov, ale ja som naozaj nikdy s mojimi nemala problem:) Mozno je to tym, ze sme traja surodenci a ja najmladsia, cize odjakziva som s nimi chodila von, tak sa mamka az tak nebala. U jedinacikov je to asi ine..(i ked vlastne neviem, ci si jedinacik:))

kiju

mala som 18 alebo 19 ale nepytala som sa rodicov ci mozem spat u neho ..jednoducho som isla a hotovo..nic mi nato nepovedala mama...a prinajhorsom som povedala ze idem spat kamoske..netreba hovorti vsetko zasa

tinusska

a ako sa tak pozeram na nazov témy...tak sa asi chovas trosku ako decko... ked uz nie u "chalana" ale u priatela...

tinusska

myslela som, ako sa chovas normalne doma... ak mas dospele nazory na zivot a svet, rodicia ti mozu verit, ak sa spravas ako pubertacka, kt. si len uziva, sa necudujem..

tinusska

rodicia veria podla toho, ako sa chovas normalne... ja od dvadsiatich byvam s priatelom u jeho rodicov.... no a...