Chcela by som schudnúť..

Príspevok v téme: Chcela by som schudnúť..
jahodka1169

Ahojte, mám 19 rokov 170cm a 70kg..a chcela by som schudnúť..lenže neviem ako..skúšala som všeličo..nejesť, cvičenia..lenže problém bol v tom, že nemám pevnú vôľu..vždy keď som začala..po pár týždňoch som to vzdala..rozmýšľam, že by som si kúpila aj lieky na chudnutie lenže mám strach, že schudnem a potom všetko naspäť priberiem..
A preto potrebujem od vás pomoc..chcela by som schudnúť a veľmi a neviem čo mám robiť..som už zo všetkého bezradná..=((((
Poraďte mi prosím...

bosorecka:

ahojte baby ja som mala tiez 55kg nie je to az tak dávno teraz mam 72 kg tiez som na zaciatku aprila 80 kg tak ze ide to dole ale mam pocit ze velmi velmi tazko moj ciel je momentálne 65kg.. som práve chora nemam chut ani cvicit strasne ma boli hrdlo.. co dnes papáte???
R: activia light ananas
káva s mlieckom

carola

tak ja som mala najmenej 55 a citila som sa uplne super...najviac 65 a to bolo nieco hrozne, uz nikdy viac tak nechcem vyzerat !! Chcem opat 55 a budem maximalne spokojna :)
Diki sa stranky, pozriem na to...
Ja som sa podobne ako ty aj stravovala ked som mala tych krasnych 55, tak sa asi k tomu vratim..ale prv este vyskusam 90 dnovku. ;)
Ja som po tom ovoci na ranajky vobec nebola hladna, praveze som mala velmi vela energie, co som bola prekvapena..a vobec som nebola doobeda hladna.
Caje a vodu pijem aj ja, ani nesladim, pecivo nejem, len vynimocne a aj to len tmave ...lenze ja asi aj z neho priberam :( Uz len sa dotlacit k cviceniu :)

v

tak ja som nechudla..praveze som teraz pribrala a chcem mat opat trosku menej..moja najvyssia vaha bola okolo 57kg..podla mna ovocie nie je dobre na ranajky,pretoze ta nezasyti-napriklad take jablko ti uz po hodine vytravi a mna vtedy vzdy prepadol strasny hlad..

cvicim hlavne aerobne-beh,korcule,orbitrek,stepper,vesla,
bicykel atd.a potom obycajne brusaky alebo sa inspirujem strankou sportujeme.sk,pripadne trener.sk,fit-server.sk

moja strava-jem 5x denne
na ranajky pecivo alebo jogurt+nejake vlocky,
desiata-ovocie,
obed-normalny aj s polievkou(nie kremovou),ale ziadne mastne,vyprazane alebo sladke,
olovrant-zelenina,jogurt,obcas ovocie,aj ked by sa malo iba doobedu
v-cottage,tvaroh s jogurtom,nejake bielkoviny,zelenina

zakladom je jest vela zeleniny,vylucit tazke a mastne jedla,pecivo-iba celozrnne,doobedu sacharidy-zlozene nie jednoduche(tie su v kolacoch,sladkostiach atd.) a posledne jedla bielkoviny,vela vlakniny,kvalitne tuky

pijem iba vodu a caje

carola

v ...mne praveze vyhovovalo na ranajky len ovocie, som si tak na to zvykla,ze aj ked som dietu po par tyzdnoch porusila, tak na ranajky som ovocie jedla stale,len poobede asi tak od 15h som sa prezierala, lebo som mala depky :( a co cvicis na spevnenie brucha? nevies poradit nejake cviky na zadok a stehna? a ako sa stravujes teraz? z akej vahy si isla dolu na tych 56 kg a a za ako dlho si to dala dolu?

v

no ja mam 56kg a chcem dat na 55kg alebo 54kg..hlavne je pre mna spevnit telo a vyrysovat brucho..mam17..myslim si,ze vaha je dost individualna ide aj o to ake mas rozlozenie tuku,a niekto ma tazsie kosti to dava tiez +-2kg..ja som skusala 90-dnovku,ale nevyhovovala mi..bola som dost hladna ked som mala na ranajky iba ovocie..

carola

v ...a kolko mas rokov a vahu teraz? ja mam tiez 170 cm a vazim 59-60 kg..a chcem dat dolu asi tak 5 kg..myslim ze to bude uplne super a hlavne chcem spevnit svalstvo cvicenim...drzala som 90 dnovku ale som ju po par tyzdnoch porusila, a nabrala som zhodene kila bohuzial naspat :(( ale chcem ist na nu opat, lebo mi dost vyhovovala..

v

puzlinka mas rovnaku vysku ako ja..moja najnizsia vaha bola 51kg a to som uz vyzerala naozaj hrozne..ako pomocka z biologickej ucebne..urcite by si nemala ist pod 53kg..sustred sa skor na pevnost tela ako na vahu,kedze urcite vies,ze svaly su tazsie ako tuk...

puzlinka

ahojte mam 17rokov a vysku 170cm chcela by som schudnut vazim totiz 55 kil a chcela by som schudnut na vahu 50kil ale neviem ako skusala som vsetko:( ak by sa dalo chcela by som schudnut na bruchu a na zadku. Strasne by som chcela schudnut som mooc zufala.Poradte mi prosim