sex s mladším

Mimoň Mimoň

Chces chlapa? Napis a mozes ho mat.Kazda zena chce sex.Tak nevahaj a objednaj si ma staci chciet duski duski zavinac gmail bodka com

pukinaa

No ako som uz spominala mam 20 a priatel 17 čiže tri roky, sme spolu dva roky áno dva roky, a ešte stále mi to neprídenejaké extra zvláštne ako povedal niekto že nemôže ma pozývať na večeru alebo niečo, máme brigády a kúpime si čo nám príde pod ruku alebo načo máme chuť, pred dvoma rokmi som ukončila vzťah ktorý trval pol roka a mala som ho plné zuby - mal 23- ale to by človek nezažil aký bol majetnícky a arogantny, myslím že hlavne je na koho natrafite a koho spoznate. Povaha človeka je doležitá. Školské reči? Nebavíme sa o škole. Odškrtnuté. Terajší aj keď možno podľa niektorých pubertiak sa chová vyspelo, vie čo v živote chce a ide si za tým. Čo sa niekedy nedá povedať ani o 25-30 ročných, viem o čom hovorím. Niektorý sú stále na tej istej bodke ako pred 5 rokmi. Sex s mladším? Úžasný. Aspoň v mojom prípade. Sexovať a ako sex samotný je len sex. Milovať sa s niekým je o niečom inom. Každý sme iný, niekto sexuje strašne a niekto fantasticky. Myslím že sa to dá naučiť časom v každom prípade. Či má niekto o tri štyry roky mladšieho alebo o 10-20 rokov do toho nikoho nič nie je. Je to každeho osobná vec.

moniqa87

ide o to aky velky to je vekovy rozdiel a aj o to kolko rokov ma rokov ten partner...
co uz tu bolo pretriasane, ze chlapc ma 17 a baba 21... neviem, nepoznam ich, takze sudit nemozem, ale ked to mam brat vo vseobecnosti, tak chlapec vo veku 17 rokov este vobec nie je vyspely je to pubertiak, takze taky vztah moze mat vacsie tendencie stroskotat ak ten chlapec zacne tuzit po tom uzivat si to co zameskal kym bol s priatekou... prave preto by som asi takeho veku priatela nebrala, ale musim zasa povedat, ze niekto je vyspely uz velmi skoro a niektori chlapi nedospeju nikdy, moj ex bol ako soplave decko stale a to ma 24, takze celkom na vek sa to viazat neda, no aj tak by som bola pri takych vztahoch opatrnejsia... ale samozrejme nic nie je nemozne, tak vam vsetkym co mate mladsich partnerov zelam vela stastia a aby to na tom veku nestroskotalo...
bubyna, ciastocne zdielam tvoj nazor
garrido77 si proste trapny, no comment

bubyna

garrido77 .... a ty sa tu chvalis tym ze si gigolo???? no kazda z nas moze ist tiez robit kurvu... a tiez bude mat love.. len nie kazda ma na to zaludok.. ty ponizujes slovenky ze si hladaju bohatych frajerov.... a ty sam sa chvalis tym ze si nechavas platit.. no ved tak si potom ako my... takze ked urazas nas... tak urazas vlastne sam seba. si chudak :D:D:D vela stastia v kariere... som zvedava... kto o teba zakopne za 5 rokov :D:D:D vies.. pridu dalsi dvadsiatnici :D

3nttt

lea===definuj mladsieho partnera:)bo neviem aky MLADSI myslis:)
moj je o rok a pol ale to si urcite nemyslela:)
garrido77===nechapem co tu ty splietas o ukazovani.tu sa nikto neukazuje.a to ze TY si to videl ked si sem prisiel iba svedci o tom v akej spolocnosti sa pohybujes,pretoze ja poznam ludi dost vela a taketo baby nepoznam.teda aspon nie moje kamaratky.

zjuzjika

aj tak sa tam raz ten vekovy rozdiel raz objavi a narobi sarapatu vo vztahu...aj moja kamaratka chodila so 17rocnym ked mala 21...vydrzalo im to skoro 5 rokov ale bohuzial chlapec bol este nevyzrety a nevybureny, ona uz mala byt, a chela uz niaco ine ako on, tak nastal koniec....

bubyna

ja som ale povedala ze moj priatel ma 27 :)) a ako v tomto mas pravdu ze v tom zarabani medzi 17 a 21 nie je rozdiel... len v 15tich som mala ine naroky- asi ako dieta , a teraz mam ine- asi ako zena :)tak ja len tak.. strucne.. teda mozno ma pochopis... neviem.. pekny den :)

M26

ja sa tiez nehadam ,len diskutujem...
tvoj argument berem, ale jedno nechapem ,tak mi to vysvetli...aky je rozdiel v zarobkovej cinnosti medzi 17r studentom a 21r studentom, okrem toho ze jeden studuje na vyske a druhy na strednej...

bubyna

samozrejme ze dokaze aj 16,17, rocny chalanko potesit priatelku, ale fakt asi 15rocnu. ja cakam nieco ine.. trochu viac.. dospelejsie... ale radsej to tu nejdem riesit lebo zas sa vsetci hned do mna obuju..