Genitálny herpes?

Príspevok v téme: Genitálny herpes?
gramblava

Ahojte. Priatel ma herpes na pere, ktorý mi pri orálnom sexe preniesol aj tam dole. Chcela by som vedieť, či sa mi to bude dalej šíriť, lebo mám pocit, že sa mi to presunulo na okolie konečníka a na zadku sa mi vyhodili nepríjemné hnisajúce a boľavé vyrážky. Dúfam, že sa mi to nebude šíriť ďalej na telo. Ak s tým máte skúsenosti, tak prosím poraďte. Ďakujem. A chcem ešte vedieť, či na to účinkuje Tea Tree olej, alebo niečo iné..

kuki

Mám skusenosti.hned bez ku gynekolog.nech ti nasadi lieky.vyražky sa zhoršia a budu strašne boliet.odteraz to mas stale v tele doživotne, neda sa to liečit.po liekoch to zmizne ale virus ostava v tele a objavi sa ked bude slaba imunita.treba mat vlastný pribor, taniere.nepožičiavat plavky,bielizen vyvarat

alz-bee

ja osobne s tym nemam skusenosti, ale myslim, ze najlepsie spravis, ked pojdes ku koznej a ta ti poradi...chod co najskor, aby sa ti to nahodou naozaj aj dalej nerozsirilo. Tea tree olejcek je podla mna vseliek, mam s nim dobre skusenosti (ale pri inej chorobe), tak vyskusaj...je k nemu aj navod, ze ako ho treba davkovat pri jednotlivych ochoreniach. Moze stat dake 4eura.. Drzim ti palce:)