Priatel ked sa bozkavame tak v prestavkach medzitym sa mi nepozera do oci ale ma oci sklopene,cim to je?boji sa kontaktu s mojimi ocami?hanbi sa?alebo?
Preco sa pozera dolu?
ô : tak to bolo hnusne! to je asi twoj pripad, nie?
možno ťa nechce vidieť, aby ho neprešla chuť, lebo ho až tak nepriťahuješ.
asi sa hanbi:D to je zlate
Porozprávajte sa,spýtaj sa či sa hanbí alebo je mu to nepríjemné divať sa ti do očí?
súhlasím, porozprávaj sa o tom s ním. komunikácia je vo vzŤahu veľmi dôležitá a ak tá zlyhá, tka upadá celý vzťah. nám ostatným je Tˇažké zdôvodinť prečo to robí. veď ho ani nepoznáme, tak o to je to ťažšie. aj keDˇti už niekto zareaguje, tka to nemusí byŤ ten skutočný dôvod. preto si myslím, že najlepšie urobíš, keĎ sa ho na to opýtaš. proste v kľude, v pohode, bez nátlakov.
hanbí sa podla mna :)
jandrea: asi najlepsie bude, ked sa ho to nabuduce spytas,ze v com je "problem"..respektive mu povies, ze ti to je divne, ked ti nepozera do oci..
mozno sa pozera dolu, ze ci ta nahodou az tak nevzrusil, ze mas mokre nohavice ci suknu
fergie-bep: ver tomu, ze pubertu mam za sebou...proste som jej normalne povedala moj nazor, ze co moze byt vo veci, tak lebo niektori chalani v puberte, ked este len zacinaju s babami, sa casto hanbia, ked sa im postavi pri bozkavani a len to sleduju, ze ci to moc nevidno..a kedze som nevedela, kolko maju rokov,tak som jej to napisala...
Ved jej teda ty porad, ked moj prispevok je trapny...
alz-bee
sa pozera dolu, aby zistil, ci vidno, ze mu stoji penis
trapny prispevok. neber to v zlom, ale mi to pride tak, ze ty si v puberte.