Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

16 rokov a biele vlasy

Príspevok v téme: 16 rokov a biele vlasy
paty

Dobrý deň ja mám taký menší problém :) neviem z čoho to je, ale objavilo sa mi na hlave skoro úplne pri čele pár - možno 5 bielych vláskov a netuším, o čo ide.... čítala som o melanine, ktory mi ale nikdy nechybal a ani vseobecne, som s tym nemala ziaden problem, len teraz tie vlasky... tak som sa chcela opýtať, či neviete z čoho by to mohlo byť a či sa mám obávať niečoho, alebo doplniť nejaké vitamíny, alebo nad tým len mávnut rukou..?

heaven

paniku by som nerobil, ak je to par vlasov a este pri cele- kde vela krat "spinavym blondakom" spravia slnecne luce melir ze im vytiahne farbu, porozmyslajte ci ste nepouzivali nejaky zvlastny sampon a iny prostriedok na vlasy. Ja mam problemy s malickymi fliacikmi na nohach s pigmentom na tychto miestach mam chlpy uplne biele, radsej by som s tym zasiel za koznym lekarom
+ ked sa povie ze mi zosiveli vlasy tak to naozaj funguje, cloveku pod vplyvom stresu a podobne sediveju vlasy mnoho ludi aj podobne aj ja sme tomu prikladom tak ziaden stres a 5 vlasov nie je cela hlava :o) ale nepodcenoval by som to keby sa to rozsirovalo, skuste zihlavovy sampon alebo sampon z praslicky na obnovu korienkov a regeneraciu korienkov a vlasov a pokozky

alz-bee

Ruzovy z Oriflame-u?? a nema nahodou hroznovu vonu?...lebo ten mam aj ja:-)...ale nepostrehla som, ze by mi skodil...

paty(znova)

no... vytrhla som si ich pred casom a uz nemam ziadne, no aj tak mam taky hlupy pocit... mozno to bude kvoli stravovaniu, alebo ten novy sampon a kondicioner mi spravili zle (+ nenormalne vysusuju ...je to taky ruzovy sampon od oriflame, aj ked tam robim, neodporucam ho - strasne vysusuje vlasy - aspon MOJE, mozno vase nie)

jajka001_

netrhaj si ich...moja neterka mala tiez 3 biele vlasy ked mala tusim 10rokov ale inak ma ciernu hrivu. inak ludom obcas uplne zo dna na den obeleju vlasy, ked zaziju nejaky strasne stres, tragediu a pod. mozno si zazila nejaku traumatizujucu situaciu a takto sa to odrazilo. alebo potom genetika.

alz-bee

Ja poznam dvoch chalanov, ktori mali na hlave viditelne biele pramene vlasov (jeden to mal kvoli tomu, ze mu tie hlavy vyrastali zo znamienka). Ale oni to mali uz od narodenia, takze to je asi nieco ine, nez u teba...nemate v rodine nahodou skoru sedivost? Lebo moja mamka mala spoluziacku, ktora uz v 12 rokoch!!! zacala normalne sediviet...
Alebo tych 5 sedivych vlasov vytrhni a uvidis, ci sa ti objavia dalsie:-P