Prosím Vás chcem sa spýtať či sa dajú vši lonové chytiť inak než len pohlavným stykom. Nejako sa mi podarilo ich dostať a najskor som myslela ze mam nejake vyrazky a potom som nakazila aj partnera o par dni a ona mi neverí že som ju naozaj nepodviedol :( Je mi to luto pretoze to je pravda :( takze sa citim dost na nic. Da sa to nahodou dostat aj zanedbanou hygienou alebo v solariu alebo kupenim noveho oblecenia alebo inymi sposobmi? napiste prosim nieco nech mu to potom ukazem. Ved predsa niekde musi vzniknut a nie sa vzdy len prenasat.
Voš lonová - Filcky
ja nerozumiem si gay lezba muž ci žena?????
pozrite poriadne sa okupte a potom navstevte lekara nech vam poradi moj kamarat mal filcky a po pardnoch sa stoho dostal
jasne ze sa da aj inak ako sexom ja som to chytil tiez inak ako sexom ale ako to neviem
n,,:daj si do google vos lonova a zistis..je to dost hnusne a neprijemne...a svrbi to..ak poznas obycajne vsi..tak toto je to iste,lenze byva to na genitaliach...
nikto nič
nechápem presne čo to je to je nejaká voš čo sa prichyti na ochlpie tam dolu? a čo ak je vyholená tak sa nedá ale nejak na pokožku útočia?? nechápem
mozem dostat filcky aj ked som oholena?
na nete som nasla ze vos lonova sa prenasa blizkym telesnym kontaktom (cize nemusi ist len o pohlavny styk), napriklad oblecenim a pod.
preto sa odporuca vsetko satstvo a postelnu bielizen vyvarit
ozaj prepac.-. len fakt som bola mimo :D he.. tak drzim palceky nech zistis co potrebujes :) pa