Ahojte,mam taky mansi problem.Ked sa s priatelom ideme milovat tak nevlhnem aj ked som rozpalena ako diablik ta niesom dostatocne vlhka na to aby sme mohli mat prijemny sex bez kadejakich lubrigantov a pod.Skusali sme uz aj predohry ale aj ak nic:(Citim sa fakt blbo..pretoze ked chce do mna vniknut tak ma to pali lebo som sucha...Mozte mi niekto poradit co na to pomaha?Alebo mali ste uz niekedy niekto podobny problem?Ja ani nedosahujem orgazmus...Sex je pre moje kamaratky uzastna vec,no ja to az tak nevidim:(...(mam 17):))Prosiiiiim poradte :))Dakujem
Problem s vlhnutim=O
mam osobnu skusenost, kym som brala HAK Jeanine tak som bola vlhka az som tiekla a to som sa ani vzrusit nemusela, ale zmenila som HAK na Yaz, kvoli strasnym migrenam, migreny presli a prislo sucho... ale je to aj o tom aka si uvolnena, ked ides do postele s tym ze zase nebudem dost vlhka a zo sexu nebude nic, tak z neho ani nic nebude, ale ak sa pokusis na to nemysliet a uvolnis sa, trochu predohra a je to... viem o com hovorim, aj ked nie som dostatocne vlhka mam sex dennodenne a su dni ked musime pouzit gel a inokedy nie. ale nemusis sa hanbit to doktorovi povedat, existuju cipky ktore sa pouzivaju a tie zvlhcuju sliznicu, ale nepametam sa ako sa volaju
Ak beries HAK tak to moze byt aj tym.
no vies chcet byt prirodzene vlhka je pekna vec ale asik tie umeliny rozhodnu o tom ci ta bude niekto chciet lebo bez sexu u chlapa nepochodis
ja to tiez absolutne nechapem...ja som wlhka hned okamzite..
baby, na gyndu s tým nechoď. S tým sa nedá nič robiť. Buď použiješ lubr. gel, alebo sex pretrpíš bez gelu ako ja, ale vtedy ho nesmieš mať často, len raz týždenne. Vtedy sa od sexu do sexu dáš do poriadku. Ale keď si neni vlhká, tak ťa bolí len vniknutie, nie? Potom, keď je vnútri je to OK?
to ma vela zien ze nevlhnu
tak tomu nerozumiem ja ako je mozne ze niekto neni vlhky aj kedje dostatocne vzruseny..ja som zas uplny opak ze som taka mokra niekedy az je to hroza :D
skoč za gynkošom, možno poradí :)