Zvýšená teplota

Príspevok v téme: Zvýšená teplota
val

Dobrý deň,
chcela by som Vás požiadať o radu. Mám 8 ročného syna, ktorý bol v uplynulých dňoch doliečený antibiotikami, nakoľko mu detský lekár určil hnisavú angínu. Choroba mala veľmi fajn, až podozrivo dobrý priebeh, pretože zvýšené teploty trvali len 2 dni a potom už bolo všetko v poriadku. Antibiotiká dobral vo štvrtok ráno. Dnes je nedeľa a syn sa ráno prebudil, že ho páli celé telo a samozrejme mal zvýšené teplotu. Viete mi povedať čím to môže byť spôsobené? So synom sme absolvovali aj celý rad vyšetrení a testov na imunologickej ambulancii, nebolo mu zistené nič. Všetko bolo v poriadku. Je možné, že 3 dni po dobratí antibiotík sa ochorenie vráti, prípadne prejavuje iné? Ďakujem.

calfa33

moja rocna dcera skolabovala pri teplote 39 dostala srdcove krce nastastie sme boli blizko lekarky a ta vhodne reagovala co mam robit ked sa to stane ked nebude na blizku lekar lebo vraj sa to moze kedy kolvek zopakovat

cla

ano môže. mne sa to tak robilo celé 3 mesiace.vysoké teploty, zahnisané hrdlo.....určite mu daj urobiť výter z hrdla.ak tam ma bacila tak potom ti určia lieky naň. nie každé antibiotiká sú na daný bacil. tie su take potvorky.

bedna

môže byť za tým iná diagnóza na ktorú lieky na anginu nezabrali,mojmu synovi tak začal hneď zapal nos.dutín a boli mu nasadené iné lieky -silnejšie.Nema aj tvoj syn upchaty nos,počula by si to keď rozpráva,alebo nebolí ho hlava?