Lesbicky sex

Príspevok v téme: Lesbicky sex
zuvinka

Ahojte baby. mam taku otazku zo zvedavosti:)) uz ste mali niekedy nieco s babou?...lebo ja by som to aj vyskusala, ale asi by som musela byt pripita trosku a tu babu nepoznat. Tym ale nechcem povedat, ze sem si idem potencialne partnerky zhanat :-D...len matak zaujima, ze ci sa vam to lubilo, ci te to neolutovali.

kvetinka:)

Ahoj, ja som lesbicky sex mala a bol super :).Bolo to take spontanne nahodne,s jednou babou z netu, par krat sme sa stretli a potom to zrazu bolo :).Je to uplne ine ale aj napriek tomu velmi vzrusujuce, mozem to len odporucat ako spestrenie :).A u mna je to v urcitych obdobiach, raz ma pritahuje viac zenske pohlavie a inokedy muske :P.Niesom lesbicka ale cista bisexualka :).

figa145

ja som urcite na chlapov ale ked ide po meste pekna zena radsej sa otocim za nou ako za chlapom, zeny si proste sexy a keby prislo na to ci si to s nou rozdam v triezvom stave asi nie ale laka ma to, myslim, ze je to len taka uchylka, proste nieco nepoznane nevidim na tom nic zle

mary-anne

zuvinka- ja nemam s tym problem, divat sa ako to robi priatel s inou, teda aspon zatial v myslienkach, mozno by bola realita ina :-) a vyhodila by som ju :-D
je to urcite spestrenie sexu a vztahu ako takeho..
no inzerat sme este nedavali..hladali sme na pokeci, viete, aspon niekoho s fotkou, ozvalo sa par bab no potom to nejako vzdali...je to zlozite. :-(

zuvinka

cccxxx: Neviem, ci si chlap, ale predpokladam, ze si zena, ani neviem, ci si mlada, ci stara, ale som zvedava, ze ked raz budes mat deti (az teda uz nemas), ci aj svoju dceru nazves sprostou sliepkou, keby sa ti nahodou zdvoverila, ze je lesbicka alebo ci budes svojho syna nazyvat nejakym debilom, keby bol gay. Uz vopred tie deti lutujem, lebo u teba by asi podporu nemali...
A ked chces, tak si zaloz novu temu-neznasam lesbicky a dievcata, ktore s tym experimentuju a tam si liec svoje komplexy..

zuzanecka

Ja som to tiež robila s kamoškou, a bolo to super :) nevidím na tom nič zlé! Nie som lesbička, možno bi hej, ale kto nevyskušal neuverí aké je to super :)

bubina

ja by som dokazala ist do trojky.... ale nevedela by som prekusnut, ze by sa moj priatel dotykal tej druhej.... to by som to brala ako podvadzanie pred vlastnymi ocami.. asi som slaboch.... ak tak,, tak navnadit priatela,,, ze ja + nejaka baba..... a potom si to pekne rozdat s priatelom,,,, ale ona s nim predo mnou= NIE :D:D:D:D

zuvinka

cccxxx:no tak mi to vysvetli, ze aky pad ma caka, lebo momentalne neviem, ze co mozes mat na mysli...ale az si nahodou veriaca/i a chces mi to kvoli tomu vyhovarat, tak to mi nemusis ani pisat (ale nemyslim to v zlom, lebo voci veriacim nemam nic, len proste krestanske reci beriem jednym uchom dnu, druhym von)
Ved zijeme len raz, tak preco to nevyskusat, nespestrit si zivot...