Ahojte baby. mam taku otazku zo zvedavosti:)) uz ste mali niekedy nieco s babou?...lebo ja by som to aj vyskusala, ale asi by som musela byt pripita trosku a tu babu nepoznat. Tym ale nechcem povedat, ze sem si idem potencialne partnerky zhanat :-D...len matak zaujima, ze ci sa vam to lubilo, ci te to neolutovali.
Lesbicky sex
ahoj nie som z ba...ale neni problem
ale viac na pokeci ... jankaaa123
nechaj na seba nejaky kontakt tam malo byt
AHOJ lola, tiez som stihla tmavovlaska, a tiez sa mi pacia tmavovlasky necham na seba nejaky kontakt ak si z BA.
no lesbicky sex som neskusala, mozno by ma niekedy ja lakal, tak ale najake tie pusy a obchytkavacky s kamaratkami boli:)
ja som donedavna po tom velmi tuzila, a v tomto tyzdni sa mi splnil moj malicky sen, cize to mam cerstvo za sebou ... super babena, prvy krat sme sa videli cez inzerat a isli sme na to :) troska mozno este take neotukane dufam ze to nabuduce bude este lepsie, ale vychutnavala som si :) joooj aka som taka stastna ani si neviete predstavit
vychodniarka, bi baba: Tak tak treba si uzivat, kym sa to da :) Osobne by som to taktiez chcela skusit, no len tazko sa najde niekto taky, kto by do toho siel.
Ale ja nie som dievka. Ja mam vela priatelov ale ak naznacujes ze sa uchylujem k obcovaniu s buzerantmi tak to nie, musim ta sklamat.
Ale aj keby myslim ze ina orientacia v dnesnej dobe uz nie je problem, ci je to homosexual , alebo pedofil.
Fallo to meno by som nechcel vediet....:DDDD
egresko- ja viem:)
to,ze si trhal obliecky ako si pisal v inej teme...mi to dava zmysel:)))
Ako sa vola tvoj priatel??
Tak z vlastnej skusenosti mozem povedat ze keby som baba tak som urcite homosexualna.