Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

niekedy neviem čo je to za vzťah....

Príspevok v téme: niekedy neviem čo je to za vzťah....
kvietok20

neviem, kam by som túto tému zaradila...ale tak skúsim... mám 19 rokov...čoskoro 20 a s priatelom som už 3 roky...prežili sme si toho vo vzťahu strašne vela..dobrého ale aj zlého...na začiatku vzťahu..som ho ,,podviedla"...vlastne stretla som sa s jedným chalanom ale nič vážne...a on mi to do teraz neodpustil...a stále mi to vyčíta...a stále ma podozrieva..a všetko mu vadí..ked sa namalujem, alebo pekne oblečiem...stále chcem baliť iných..ale ono to tak nie je...ja ho velmi milujem a som si istá že aj on miluje mna...dal by mi aj posledné..ale niekedy neviem..vie byť aj velmi hrubý...a používa sprosté slová, ktoré ma velmi bolia...taktiež je velmi urážlivý....ale milujem ho a nechcem byť bez neho...aj ked sa mi vela krát už vyhrážal že sa zabije...a raz k tomu skoro prišlo..tak som to zahrala všelijako...to nechcem rozoberať...ale bojím sa že to spraví znova...a teraz mi povedal, že by si ma možno do tohto roka chcel zobrať...len sa bojím, ako to bude medzi nami v manželstve ked je to takto medzi nami už teraz.....mám strach..ale chcela by som to vyskúšať...neviem čo mám spraviť.... ďakujem za rady....

ninkaaa

presne nepotlaci ju...viem ze ho milujes a musi to byt tazke teraz pre teba,ale clovek,ktory miluje toho druheho a ce s nim byt do konca zivota by mu nemal takymto sposobom ublizovat..to uvidis casom..mozno sama zistis,ze takto to dalej nejde..ziarlivost je jedna vec,ale nasilie druha..tak sa neunahli:)

katka...

Ja by som ti radila, utekaj od neho. Aj ked ho teraz milujes. Ak uz teraz vie byt agresivny, co bude o 10, 20 rokov? Bude ta mlatit ako zito. Tu agresitu v sebe nepotlaci.

kvietok20

kiarka....tak musím povedať, že máš pravdu..do manželstva by sa nemalo vstupovať len ,, na skúšku"....ale z lásky...a velmi ti závidím, že si našla takého muža..ktorému cítiš toto všetko čo si napísala...je to krásne a aj ja by som to chcela...niekedy si myslím, že manželstvo by všetko napravilo...ale asi sa mílím...možno by to len všetko skomplikovalo...a svadba nie je len, že bude oslava, tanec, jedlo, pitie a zábava..aj ked som myslela hlavne len nato...ide o niečo iné...a už som to pochopila...len niekedy neviem čo mám robiť...uveriť tým sladkým rečičkám, že sa zmení...alebo si spomenúť nato ako mi ubližoval........... :-(((

ninkaaa....áno milujem ho...a velmi...a myslím, že aj on miluje mna...aspon mi to tvrdí...ale niekedy fakt o tom pochybujem..ked sa neovládne tak vie byť velmi agresívny...a vie človeku aj ,,ublížiť"...ale on to vždy olutuje...a uzná že spravil chybu...ale vtedy je už neskoro...a ja krava mu vždy uverím, že ,,nechcel" a už sa to nestane...a zase ma oklame tými sladkými rečičkami...a všetko je znova ok..pokial sa zase niečo nestane...

ninkaaa

hmm je to zvlastne,pretoze pises ze ho milujes no zaroven sama vidis co je schopny ti spravit...myslim ze takto by sa k tebe nespraval clovek,ktory by s tebou mal ostat do konca zivota..podla mna by si si to mala s tym manzelstvom velmi dobre rozmysliet,alebo o tom nerozmyslat vobec...znicis si len zivot

kiarka

manželstvo nie je skúšanie a NIKDY do ňo nevstupuj keď si nie si na 100% istá!!! A ty si nie si ani na 50%. Manželstvo by malo byť myslené od začiatku na celý život aj keď v dnešnej dobe to už tak nie je. Nevieš si predstaviť aké myšlienky mám ja pri svojom manželovi. A bolo to tak od začiatku vzťahu. Proste cítim nekonečnú lásku, cítim, že bez neho nemôžem žiť, že si nič iné neprajem len byť do konca života len s ním, že je to najlepšie, čo ma v živote stretlo, že je ten naj naj na svete a jeho zlé vlastnosti sú tak zanedbateľné oproti dobrým, že pre mňa ani nie sú... A to sú už roky... tvoje myšlienky tomu podľa mňa nenasvedčujú. NIKDY si niekoho neber s tým, že "vyskúšať"... potom je tento svet taký aký je...
A hlavne si ešte dosť mladá, myslím, že sa tvoje názory a postoje ešte zmenia. Prajem ti aby si raz pri tom "pravom" cítila to, čo ja.