Dobrý deň,
včera večer som sa nešťastne porezal s kuchynským nožom, jedná sa o prostredník na ľavej ruke, vedľa nechta. Z rozrezanej časti sa mi z toho valiť krv a ja som sa to pokúšal zastaviť servítkami. Potom som si na to dal leukoplast a išiel spať. Ráno som to rozbalil a zdá sa mi že stále z toho chcela ísť krv. Dal som si nový leukoplast a išiel do školy. Na informatike som si vyhľadal nejaké takéto prípady a písalo sa tam, že ranu treba dezinfikovať Septonexom, lenže ja doma nič také nemám. Teraz tŕpnem či nedostanem/nedostal som otravu krvi a či na to nezomriem. Teraz som si leukoplast dal dole a rana je v stabilizovanom stave [teda krv netečie], ale bojím sa že to aj tak nedopadne dobre. Prosím pomôžte čo mám robiť aby sa mi nič vážne nestalo, pokým ešte nie je neskoro. Ďakujem
Porezal som si prst a neviem čo so mnou bude
sak dezinfikovat mozes aj alkoho-ked rodicia maju na potretie,alebo alpa.
ked to je velke a neprejde tak zašit u lekára. šak si spal a nič ti nebolo.tak asi ti to prejde.nerob s toho dramu vydrž
sak dezinfikovat mozes aj alkoho-ked rodicia maju na potretie,alebo alpa.
ked to je velke a neprejde tak zašit u lekára. šak si spal a nič ti nebolo.tak asi ti to prejde.nerob s toho dramu vydrž
Dobrý den, prosím o radu v práci sem si šmiknul asi 5mm polštářku na prostředníčku dost to krvácelo ale po 4 převázaní a několikrát nastříkaní akutolu to přešlo. Jen se mi to přilepilo k náplasti tak sem ji strhnul musel jsem na druhy den už to nekrvácí vyčistil zdezinfekcí několikrát dvakrát převázal a pokaždé dal zdezinfekci plus sem přidal mast hemagel. Nebolí to ani to není nijak zapálené jen článek prstu je bílí ale citliví normálně je z vrahánkama po koupeli jak jsou článek je bílí ale tak sem to tolik nedotáhnul jak to neteče už čím to ale je že je bílí ten 3 článek pls poraďte
Prosím :( kamoška si náhodou rezla do žili :( nie úplne iba trošku a tečie jej z toho krv :( ako jej to môžem zastaviť? Prosím pomoc :(
Ale som sa pobavila xixixixixixixixi.
juro, tak na čo čakáš?? nech ti vážne odumrie a tak aj s celou rukou? bež k doktorovi čo najskôr .. potom budeš lutovať.. čo je to prísť o kúštik malíčka..
zdravim ludia potrebujem poradit asi pred 2tyzdnami som sa hlboko porezal zo sklom na pravom malicku asi do poli prsta , rana sa mi zahojila ale polku prstu mam odumretu necitim stipnutie a zdravotnu pomoc som nenavstivil doma som si nato nalial alpu a obviazal bojim sa ze mi odrezu prst :( ako osobne mi to nevadi ze mam na poli malicek odumrety ale bojim sa ze odumreta cast zacne hnit plesniviet alebo neviem :( PORADTE MI ...
Dobrý deň, od rána ma veľmi bolí hlava. Bojím sa, nemôže to byť nádor? Nemám si zavolať sanitku? :D
Kamarat toto je koniec ... Napis rozluckovy list pochybujem ze toto rozchodis :DD
Na to sa veru umiera :D chlapi vedia robiť také haló ohľadom zbytočnosti až je to choré