Ahojte, s mojou partnerkou mavame nechraneny pohlavny styk. Problem je v tom ze neuziva ziadnu antikoncepciu. Z posledneho milovania mam hrozne zly pocit. Pocas milovania som spomalyl a spytal sa jej ci sa neboji ako sme sa rozpravali (popri milovani) tak som citil ako keby mi nieco vytieklo... Neviem ako to mam popisat. Neviem ci to bola predcasna ejakulacia. Neviete poradit co to bolo? Mohol som sa spravit? Potom som ho vytiahol... zacal som jej to robit prstami a penis mi trocha ochabol ale nie uplne. asi po 2-3 minutach som ho trocha ,,nahonil" a vnikol znova dnu a pokracovali sme. No a potom ked sme povedali ze uz staci (nevyvrcholil som) Sli sme sa sprchovat a tam sme znova pokracovali sexom...Z toho by malo vyplyvat ze som sa neurobil nie? Penis by mi nestal? Mam z toho zly pocit. Nechcem to viac zazit. radsej si odseknem vtaka...
Moznost otehotnenia?
ja som videla zeny, tore nemozu otehotniet, ale svoj problem riesili u doktora, lebo nejaky vnutorny problem mali..a nie ze im vytieklo z posvy semeno
levica ty si fakt jak pijavica..neviem co sa ku mne stale vyjadrujes...nemozes ma ignorovat?neni ti to uz trapne?stale ma musis komentovat...zato ze niekomu nenapisem ze je chudatko pretoze ma problemy...a co?za to som zla?nikomu som tu nic zle nenapisala ale ty mi uz prides jak posadnuta
baby nebojte sa ze to z vas vsetko vytecie ... urcite nie ... ja mam sice tiez tento problem teda donedavna som to riesila a bola nestastna ze to zomna vytieklo ale mam doma mikroskop a dala som si tam fakt malilinku kvapku .. teda to ani kvapka nebola to som len trosku obtrela spermie a pozrela sa ...viete kolko ich tam bolo??? v tej malickej kvapocke???? zratat sa to nedalo pretoze sa to strasne mrvilo:D odvtedy na to nemyslim ze to zomna vytecie lebo viem ze este tam toho kopu zostalo .. vyskusam vam sem dat link spermie cez mikroskop a uvidite sami ze sa nemusite bat ... ak sa neda otehotniet asi len treba cas alebo je pricina ina www.youtube.com
divné otázky kladie lebo je zúfala...asi si ešte nevidela ženu ktorá tak strašne túži po dieťati že už nevie čo od "Radosti" robiť... také ženy napadnú také rôzne možnosti prečo nemôžu mať deti že by si sa divila...
pipia22: ja mám tiež veľkú "držku" ale viem ju relatívne správne používať /samozrejme, občas sa chybička vloudí/ čo sa o väčšine tohto fóra nedá povedať...
a tie reci..ze vytecu z vas vsetky spermie..ja neviem..vy ich pocitate ked hovorite ze su vsetky?alebo si vidite do maternice?
ja za to nemozem ze tu tato zena pise ako keby nic nevdela o sexe..dobre, ved nemoze otehotniet, to je smutne.neprajem jej to .ale na to ze je vydata a taketo divne otazky..no neviem...
egresko netaaaaraj , ze nemoze otehotniet ked z nej vytecu, noa co ze vytecu, ale nikto ich nespocita myslis, ze jedna sa tam neprederie? tak levica aluska ma vacsiu drzku a to sa mi paci , lebo aj ja som taka a niekedy to je aj na skodu.
niky je jasne ze ak z teba vsetky spermie vytecu tak nemozes otehotniet. pretoze na otehotnenie jednoducho potrebujes spermie.
pipia22: aluska nemá viac rozumu ...aluska má len väčšiu "držku"... :))
aluska: k tej nicky13... hovorí z nej zúfalstvo ženy, ktorá nevie otehotnie a nie sprostosť...
aluska vzdy sa z tvojich prispevkov tolko nasmejem, ale iba v dobrom sice si este mlada ale mas viac rozumu a skusenosti ako tie starsie.
nicky akoze na to, ze uz mas manzela..som cakala, ze budes o sexe vediet viac..a ja vies ci vsetko vytecie?pocitas si tie spermie?vies aka velka je spermia?urcite sa nejaka do maternice dostane, ani o tom nevies...a myslis si ze z inych zien ejakulat nevyteka?ako sila od vydatej zeny