Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lipoxal extreme

Príspevok v téme: Lipoxal extreme
tinkydinky

AHOJTE KUPILA SOM SI LIPOXAL EXTREME LEBO POTREBUJEM SCHUDNUT PO PORODE. DIETA NEKOJIM TAKZE V POHODE TO MOZEM BRAT. MATE S TYM NIEKTO SKUSENOSTI PLS??? POMAHA???? MAM 26 ROKOV, 150CM A 65 KIL CO JE NA TAKU MALU VYSKU DOST VELA. SCHUDNUT POTREBUJEM HLAVNE PRETO ZE SA ZLE CITIM. STALE CITIM NA SVOJOM TELE ZATAZ KILOGRAMOV NAVYSE. PRED TEHOTESTVOM SOM MALA 53 KIL CO BOLO AKURAT

mali9

ja som tiež užívala Lipoxal a som s ním maximálne spokojná. Schudla som za mesiac 5 kíl.Ale treba sa obmedziť v strave, inak by to veru nešlo ani s ním. Ale bez lipoxalu by to šlo omnoho ťažšie. Len každý má iné telo a inak reaguje na takéto tablety, lebo sú dosť silné.treba si nájsť svoj spôsob kedy ich má človek jesť aby mu nespôsobovali ťažkosti. Hlavne ich treba užiť po jedle a poriadne zapiť :)

ivetiiik

ahojte....chcem reagovat na prispevok od Zololinky...mam podobnu skusenost s tabletkami na chudnutie, dokonca som skoncila na pohotovosti a do dnes mam problemy s tlakom a budenim srdca, nespavostou atd... pokial mozete, chudnite prirodzene.Radsej cvicenim a mensim mnozstvom jedla, tento sposob po vlastnej skusenosti urcite neodporucam!!!

laura359

Ahojte...ja som si včera kupila lipoxal extreme, dnes som uzila rano prvu tabletku a strasne ma z neho palil zaludok, ale po par minutach to prestalo..takze rozmyslam ci si ho vobec dnes na obed este vobec uzijem...asi budem chodit kazdy den bicyklovat... :D

zololina

Užívala som lipoxal, ale nerobil mi dobre, strašne mi búšilo srdce a v noci som nemohla spávať. Tak som ho po páru dňoch vysadila a vyhodila, lebo SRDCE mám len jedno a takto chudnúť tak to zase nie už nikdy viac to nechcem zažiť proste hrôza des. Milé dámy pozorne si prečítajte príbalové letáčiky, aby ste si nepoškodili zdravie :)

iviii

ahotje,dnes som si kupila lipoxal.ako sa to vlastne uziva a kolkoo zhruba stratim za mesiac.upravovali ste si aj jedalnicek, ci len trosku.

anka

ahojte mam 20 rokov chcem zacat cvicit ale taktiez by som si chcela nejako este dopomahat s lipoxal..chcem schudnut, som uz rok po porode.. predtym som vazila 60 kil.. pred porodom 85.. teraz mam 71... myslite ze mi lipoxal pomoze??

neveriiim

lipoxal extrem som uzivala rok a pol dozadu cca a schudla som z neho ano par kil ubudlo bolo to aj vidiet ale ako som ho prestala uzivat tak sa mi do troch mesiacoch vsetko vratilo aj s urokmi!!!!!! svinstvo