otazka pre zeny

Príspevok v téme: otazka pre zeny
0vecka

rozisli sme sa z holkou uz tu o tom pisem bolo to kvoli vzdialenosti ale divne ze xcela uplne prerusit kontakt ale su to dva tyzdne mozno tri kazdy den mi napise sms a prezvoni ma aj mi pisala ze jej velmi chybam ale vratit sa nexce a ze je to skoda lebo by si vedela predstavit byt so mnou cely zivot... ako je to u vas?? je nejaka sanca ze o dva roky ked dokoncime skolu to nejak dame dokopy ?? a ako by som sa mal zachovat? zatial som proste tu vzdy pre nu ked to potrebuje ale nejak moc sa jej nevnucujem napisem jej tak jednu sms denne a to je vsetko... ja by som to xcel s nou velmi skusit o dva roky .. aj by ma zaujmalo ako to vnimate proste ci to nieje tak ze ked ste s niekym chodili ze uz to pokladate zea uzavrete a nexcete sa vratit alebo ako to je

alica21

podla mna ju ovplyvnilo okolie a samozrejme tych 500 km...mozem si tipnut? ty si nejaky ten stred-vychod slovesnka a ona brno-praha?
jej rodicia boli aspon proti tomu, keduz si s nou chodil..moja mama mala proti nasmu vztahu nieco skor, ako sme ho vobec mali...podla mna je nefer, ze dvaja ludia sa stratnu, svetko je pekne...ale nemoze to fungovat kvoli hlupej dialke..tak ani nezistis, ci ten vztah zmysel mal alebo nie...takze si myslim, ze ak by to bolo este mozne o tie dva roky, treba to skusit zas..ved asi aj sam citis, ze na uplny koniec este cas nenastal

0vecka

prosim uz nemajte take napady fakt sme to preberali milion krat a dost to boli na to tak spominat len mi povedzte ze ak ste sa s niekym rozisli za takych divnych okolnosti ci sa vam niekedy zdalo po par rokoch ze by ste to xceli skusit znovu :) to je cele..

fonia

Ja som mala tiez vztah na dialku. Ja by som aj vydrzala, ale on nie. Nemala som problem sa prestahovat, boli sme uz dospeli ludia. Lenze on uz nechcel vztah. Nemyslim si, ze je v dialke problem, ak sa milujete. To je iba vyhovorka pre tych, co uz nechcu zotrvat vo vztahu. Ked milujem, vydrzim cakat aj mesiace aj kilometre od mojej lasky. Neviem, keby ste si spolu nasli nejake byvanie, iba vy?

0vecka

nie my sme sa nikdy nepohadali akoze par krat som bol nahnevany ale nikdy som jej nic nevycital ani ona mne a celkovo okrem toho trapenia kvoli dialke si myslim ze to bolo velmi pekne ..najme sme boli k sebe vzdy uprimny a zniesli sme kritiku ...

a hej ona je z CR myslim ze to ze sa to starym nepacilo je slabe slovo skor az fanaticky boli proti mne

ale nevim ja si myslim ze by som si nasiel novu aj ked nie hned len mi to pride zbytocne kedze vsetko co cakam od holky mam v nej a ak neklamala tak to iste vidi ona vo mne...

CMu_Q

ja mam takisto vztah na dialku (KE-BA) tiez takto studujeme, sme uz v druhom rocniku, ale so mnou stale ide ten pocit, ze nam to pre tu dialku nevydrziii :( ... on sa aj kusok vplyvom BA zmenil, takze si myslim ze je to len horsie, aj sa dost hadame, resp. hadali sme sa, teraz uz viac-menej nie, mozno raz za mesiac, dva... ale zase ked si predstavim ze co vsetko sme presli a este to neskoncilo, urcite musi byt v nas velka laska.... a co sa fotrovcov tyka, z mojej strany su tiez proti nemu, i ked uz aj na to sme si nejako zvykli,... nevim teda ako to bude v buducnosti, ale jedno viem iste, ze ho budem lubit, aj ked sa rozideme,... mala som viac vztahov, ale toto je to, co citim, ze je to "prave orechove".... (aj napriek hadkam!)

alica21

aj ja som mala vztah na dialku...takmer 700km..aj tvoj presahoval hranice?..ja si myslim, ze ste skoncili skor pre to lebo okoliu sa to nepacilo..ked si pisete a nehadate sa..alebo nekricite navzajom na seba, tak je to super...so mnou sa rozisiel pred 4 mesaicmi a neprejde den aby som na nho nemyslela, alebo neplakala...a je ajsne ze ked sa nejaku dobu nevidite, ze nieco nastrbi vztah a je lahsie ho ukoncit...ale keby ste sa opat uvideli, podla mna vsetko by sa vratilo, lebo ten cit nevymmizol..iba sa zatulal dalej do srdiecka

0vecka

ona mi tiez pise jednu spravu za den :) a ona ani nieje nejak uzavreta ked je nahodou tak dvakrat za tyzden na icq tak sa dobre porozpravame tam problem nieje ze by som ja doliezal alebo tak

no ono za sebou chodit sice mozme (je to skoro 500km) ale jej stari su zasadne proti a ked som naposledy odisiel tak jej povedali ze nex tam uz nechodim a ona sa velmi trapila ja tiez tak to skoncila proste ale sme dohodnuty ze sa v lete stretneme a tak no ja si myslim ze ma stale xce (ja som to skoncil prvy ale po tyzdni sme si pisali kazdy den a v podstate sme boli stale spolu aspon myslienkami no ale potom to skoncila ona)

mne ide skor o to lebo mne je viac menej jasne ze je skoro iste ze si niekoho najde ale ak som odviedol dobru robotu :) tak sa casom moze xciet ku mne vratit ... ono je to divne ale sme sa nevideli 2 mesiace laska u mna oslabla viem si predstavit zivot bez nej ale podla mna sa k sebe brutalne hodime a podla nej tiez takze ja nevidim dovod preco by sme to dokopy nedali len ona ma take myslienky ze uz ma nemiluje a ze si to nevie predstavit atd...