prosim vas baby mate niektora zarucene tipy na rast prs nieco prirodne a nie tabletky. Prosim pomozte mi som uz zufala :(
zarucene tipy
malicka a logest
nemaliste pri hak ziadne vedlajsie ucinky? ja sa toho bojim inak by som to hned vyskusala.
podla mna ta cibula a sprcha pomaha akurat tak na spevnenie prs, ale nie na rast.. toto nie je tip, ktory ti pomoze zvacsit objem o 3 velkosti, ale pomaha to trochu, mam pekne vyzerajuce, pevne a gulate prsia,aj ked su to len becka, niekedy mam podprsenku aj c.. vela papkam- vsetko mozne, hlavne velmi vela sladkostia a ovocia ;), ale vecer po 6 uz nejem a cvicit treba trochu- hlavne na partie nohy a brucho, obcas ruky a prsne svalstvo, prsia si kremujem- podla potreby a pocitu, ci potrebuju spevnit, tak spevnujucim kremom, ked nie, tak obycajnym hydratacnym.. dufam, ze som trochu pomohla :) inak mam 55 kil a oblecenie velkosti od 34 po 36, to len tak aby ste si nemysleli, ze mam 300 kilo, kvoli tym sladkostiam :p
A kolko mas rokov? Ved niektorym babam rastu az neskorsie.
tomas81
moj problem je v tom ze ja nemam nijake prsia, ani len male
A preco sa pytas odkial som? :)
sinka a vies o niekom komu to pomohlo?
o tej cibuli som pocula aj ja!
krdel deti, a potom ich budes mat velke...
Ahoj baby mam jednu otazku tykajucu sa hak
zaujima ma na akom systeme pracuje nerozumiem ako z nej mozu narast prsia aj ked je uz vyvoj zastaveny?
malicka ty si aku hak pouzivala a o kolko sa ti zvatsili prsia????????? priprala si na vahe?
a vy ostatne baby mate podobne skusenosti?
hak - logest, za mesiac pol cisla :)