v poslednom case som si vsimla,ze uz svojho priatela nelubim ako na zaciatku a neviem ako sa snim rozist lebo on ma strasne miluje a ked som mu o tom raz povedala,tak to chcel riesit,lenze neda sa to donekonecna,ja uz neviem co mam robit.
ROZCHOD?
neviem kolko mas rokov ale podla mna ak sa s nim citis v pohode tak s nim ostan neviem preco si vsetci myslia ze musia byt zamilovany sak ak ste k sebe stale dobry a je vam fajn tak preco to rusit??
a proste neviem ako mu to mam povedat,ked on sa predtym uz sklamal a uricte to neznesie
*pozorný
bolo take,ze to na mna len tak prislo ale vtedy som neuvazovala o rozchode,ved som vedela,ze ho lubim,lenze teraz som si skoro 100% ista,ze uz nie,,jednoducho sa ta laska vytratila,a chcem to ukoncit skor ako sa zalubim do ineho a potom tak,to by bolo este horsie..ved on je taky mily,poorny a vsetko tak mu nechcem ublizit,,problem je este v tom,ze on si mysli,ze som pre neho ta prava,planuje so mnou spolocnu buducnost a tak
hm, tak to neni dobre... ak to tak citis a vies, ze to uz nebude ak opredtym, tak asi netrap ani seba ani jeho a skonci to...a kedy to na teba tak prislo,a to len tak z nicoho nic,alebo bol naky podnet?
tak asi rozchod, bude to tazke, ale asi to tak bude lepsie
2 roky ,a uz nikdy nebude tak ako na zaciatku,niekedy mam pocit ze ho mam rada len ako kamarata
aj ja mam take pocity, raz si myslim , ze sa s nim trapim, inokedy je to v poho, ale tak uz to nie je take super
myslis , ze uz sa to neda do poriadku, ako dlho ste spolu? a ako dlho trva to ochladnutie?
urcite nie lebo take pocity so mavala uz davnejsie ale teraz je to tak,ze bud budem snim ale musim byt donho zalubena alebo sa snim rozidem a bude po trapeni,a nechcem aby sa aj on trapil