O CO MU IDE? NECHAPEM.....

Príspevok v téme: O CO MU IDE? NECHAPEM.....
zjuzjika

Chcela by som vediet vas nazor, ide o to, ze moj praitel ma kamarata, ktory stale rozprava o ku.veni (ze ako sa mi priatel ku.vi)a pod. veci, v piatok sme boli hrat poker a on zase bol opity ten jeho kamarat a hovoril , ze a kto ta fajci(zese o mojom priatelovi), ked vracias na zachode, tak to ma dozralo najviac a som sa zdvihla a odisla...ale priatel z amnou ani nesiel a iba mi volal, samozrejme som ho zrusila.... a potom odisiel este niekam do mesta, kde bol do pol tretej do rana, samorejme s tym kamaratom a ostatnymi... aked som sa ho na druhy den pytala, ze preco si ma nezastal, tak povedal, ze ved naco, to ja som si moc zase pripustila, vobec to tak nebolo myslene, ze vsetci chalani tam sa zhodli, ze som si to vzala moc k srdcu...no co si to tom myslite? inak viem, ze priatel ma nepodvadza, to viem, len ma zaujima, co tymito recami ten jeho kamarat sleduje...lebo mna to anozaj nebavi pocuvat avie, ze mi ot vadi...lenze ked mu to aj poviem, taks tym neprestane...tak uz neivem, co robit....

zjuzjika

tak clovek ma neake tie veci, na ktore je zvlast urazlivy nema rad, ked sa o tom rozprava... takisto aj ja, uz nie som taka urazliva ako predtym, to nie..a stredobodom nechcem byt...akoze som rada, ked sa o mna zaujimaju,aleon teda ozaj nemusi...

xenax

oplacaj mu to rovnakou mincou a hotovo...co sa s nim seres. ale trocha mam z tvojich prispevkov pocit ze si dost urazliva, rada uputavas na seba pozornost tym ze sa urazis alebo odides, co podla mna neni dobre. postav sa mu, neoduvaj sa hned a povedz mu na to nieco alebo ho ignoruj..ja mam tiez takeho kamosa kolegu co rad rype, tiez mi to niekedy lezie na nervy ak nemam naladu,a ked to vidi, tak just este viac rype...ale inak to vacsinou obratim a srandu si robim ja z neho a to ho uz potom rypkat nebavii...no treba s nim vedet neak vybabrat

lusknaka

bože čo tu riešiš také debiloviny a dokonca si založila na takúto sprostosť 2 témy asi preto ten tvoj kamarát má také reči že si ešte v puberte babo jedna

zjuzjika

ale tie reci pusta jeho kamarat, nie on....keby to vravel on, tak to by som nezniesla.... to by aj mna urazilo, nie nic take on nevravi, zase vie, co si moze dovolit dostat z ust.... tie primitivne sproste hovadiny vravi jeho kamarat....

moje

jaj ako ta len velmi chapem:) Moj byvaly chalan tiez pustal pred kamosmi sam od seba take perly. Uvediem priklad, boli sme spolu 3 roky a boli sme vonku s chalanmi a oni rozpravali nieco o uzivani a moj byvaly ze " vidíte, to len ja som ako k*k*t 3 roky s jednou, fu to som sa tak urazila, ze az a vseobecne rad perlil. Moj terajsi partner by mi nikdy nic take nepovedal a som si ista, ze by sa ma aj zastal, treba si spravne vybrat.

zjuzjika

on patri medzi jeho najlepsich kamaratov, to je ten problem...byvaju spolu niekedy par krat za tyzden, inokedy iba raz za dva tyzdne, ako kedy im to vyjde.... akoze ten chalan taky nebyval, da sa s nim aj normalne bavit, poradi ak vie, ale neivem preco ma tendenciu niekedy tak rypat, a zabrdat stale.... priatelovi som to hovorila, ze sa mi nepaci, ze sa tak chova a nech mu na to nieco povie, ale ten mi len povedal, ze nech mu to poviem sama a nech sa s nim porozpravam...a ze este teda ked sa vratim na zaciatok k tomu pokru, vraj vsetci chalani co tam boli zvazili, ze som sa uplne zbytocne nahnevala a odisla... ze to vobec nebolo myslene na moju osobu a ja som si to zobrala moc k srdcu.... bola som tam jedina baba... ale ide o to, ze baby a chalani maju uplne odlisne nazory na veci, cize co ich neurazi, mna moze a naopak, len ma mrzi, ze to oni nedokazu pochopit...

jajka001_

ono to treba mozno zazit, aby si vedel co a ako...niektori su taki primitivi, s tymi sa mozes bavit jedine ich recou alebo ich ignorovat. je to dobry kamos tvojho priatela? ak ano, zauvazuj nad vztahom, ak mu nevadi mat takeho kamosa, na akej urovni je on? ale tvoj priatel by si tam mal chranit, a ked vidi ze ti to vadi, nech mu bud nieco povie - nech sa chova slusnejsie, alebo ak to nevie - sa chovat slusnejsie, ak je to uplny pako, nech uvazi kto mu je prednejsi...dufam ze nebyva s nim prilis casto

hubka

ved aj ty nanho povedz vseliake veci...ja tiez by som naschval ludom neublizovala, ale ked by niekto to robil mne, tak by som mu to s radostou oplatila...sa ti cudujem ze si od neho nechas srat na hlavu, ved by som mu dala taky odpis ze by chlapec viac hubu neotvoril namna