Mam bolestivy problem so semenikom..poradi ci pomoze niekto?

Príspevok v téme: Mam bolestivy problem so semenikom..poradi ci pomoze niekto?
tomajdik22

Uz asi dva tyzdne ma trapi taka tupa bolest v okoli laveho semennika...nieje vidiet ani citit...nejake hrcky...ani priamo o ten semennik sa nejedna...ale skor tie slachy alebo co to je nad vajom..ked po nich prstami prejdem tak to pobolieva...mam pocit ze je to prechladnutie...teda dfam,ze je to len to:(..som uz aj objednany u urologa...vedel by mi niekto poradit,ci uz mal skusenosti s niecim takym a ciastocne ma aj ukludnil..pokial pojdem k lekarovi???

hej

johny2062
NO ja mam taketo iste problemy ale na pravej strane a chcel by som velmi vediet cim to je tiez som bol u urologa ale nevie nic

CMu_Q

moj priatel mava bolesti po sexe, vraj to strasne boli a prejde to po par hodinach... co s tym? preco , resp. z coho to moze byt? niekedy ked mame sex tak nic neboli a inokedy zase joo :(

johny2062

kamarat mavam aj ja taky isty problem a tiez nad lavym,ale potom to prejde dokonca ani urolog,na nic neprisiel.mam podozrenie ze to prechadza asi 2 dni po dobrom sexe,alebo naopak ked sa nespravim alebo moc vzrusim a neni sex tak vtedy to zacne boliet,len nechapem preco nad lavim.