Brazilska depilacia?

cappy_

podla mna to az tak neboli...ja si to robim doma cukrovou pastou...a boli to asi tak jak ked si nohy depilujem.aj ked ne vsade si uplne idem =D ...ale zase je blbost ze to vydrzi 4 tyzdne...o tyzden po vytrhani zacne sice ovela pomalsie a redsie, ale rast

mnamka257

mozno budem vyzerat jak volajaka trapka, ale jaka je to ta brazilska depilacia a je dobra??dakujem za odpoved a prosim nerobte si zo mna srandu

siiiska

Takže brazílsku depiláciu robia len málokde...
V BA sú to salóny : Žoržika na Medenej ulici, a tá stojí len 7 eur. a je fakt dobra.
V inych salonoch ponukajú túto depiláciu od 17 eur. je to napr. Lady alebo na Plynarenskej jeden salon.

Nasla som len tieto 3 salony ale v centre mesta pri redute na Medenej, je to najlacnejsie a velmi kvalitne. odporucam, len sa treba pripravit na trochu bolesti...

kla.ra

zevraj nejakou cukrovou pastou sa to robi, ale potom mas aj mesiac vsetko hladucke...mne by to za tu chvilkovu bolest asi stalo...tak hej, ak niekto viete o takom salone hlevne v BA tak dajte vediet

nelly15

ja som o hej depilacii videla reportáž v črepinách* a teda dakujem ale nechcem auuu,vdaka bohu že existuje žileka =))