Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka - motivacia - kto kolko schudol?

Príspevok v téme: 90 dnovka - motivacia - kto kolko schudol?
izdzina

Ahojte. Zakladam temu, aby sme sa mohli inspirovat a motivovat realnymi prikladmi, ako sa ktorej podarilo schudnut pomocou 90 dnovej diety. Napiste vek, vysku, povodnu vahu a vyslednu. A ci ste dietu dotiahli az do konca. Mozeme si porovnavat vysledky... tesim sa.
Ja mam 21, vyska 176, vaha v utorok 72,5 a po 4. dni 71 kg.

olik

juj, baby to je skvelé!som váhala, či má začať s touto dietou, ale ked vidím ake máte výsledky určite idem do toho:-)

zunicka

efik,to si schudla paradne.
A odkedy si prestala si nieco pribrala spat alebo nie? A stravujes sa teraz teda nedietovo?Nerozlisujes?:))

efik

Ja mam 23, 172cm,na zaciatku som mala 83kg, po 2,5 mesiaci66,5 kg.Potom prisli sviatky, tak som s nou skocila.Vianoce su Vianoce..:)drzala som ju pred vyse rokom. Necvicila som vobec.

moika

ahoj :) ja mam 29, 170 cm, vaha na zaciatku 60kg, dnes mam 11.den a mam 57kg, teda 3kg dolu..centimetre neviem, bo nemam sa cim odmerat :(...ja si obcas zacvicim, aspon 2-3 krat do tyzdna 30-60 minut, a to bud doma, alebo sa idem vyblaznit na aerobic, ale dost sa nabeham v praci, takze niekedy je aj praca moj sport :)

zunicka

Ahoj,ja mam 29, vyska 174 vaha na zaciatku 70kg, a dnes mam 26ty den a -4,3kg dole, miery sa upravili nasledovne pas -7cm, zadok -7cm.