Ahojky ludia
chcem sa spytat,
otazka 1. ci si myslite ze aj tu na internete sa da byt neverny???
proste pisat si oplzlosti , namotavat sa a tak,pisat si nemravnosti, pritom sa clovek nemusi stretnut na zivo s pisajucim,,
a otazka2. ci by ste sa k ozajstnej nevere priznali,alebo radsej zatlkali a zatlkali,,
nevera
Odbirník Odbirník Odbirník takze namotavacky to ta chce len ziskat na chvilku ale kazdej napise ahoj laksa a tak ja to poznam lebo aj ja to pisem... ale o tom potom.... teraz riesime hento a take otaky mam aj ja a to on naschval pise a vzdy sa nakonci tej temy ze ci ho uz nechce mat alebo tak ...a kazdy si povie priznal ale malo kto sa prizna a tj najhorsie ja sa radsej priznam a niak sa to vyriesi... urcite neklamat lebo ona to uz moze vediet od niakej kamosky ze si ju podj3bal a ked to vie naisto a ty nevies ze to vie ona priznaj sa radsej vzdy sa priznajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe, a v meste sa chalan, chudacisko, kukne na zadok peknej holky a scena:,,Kam si sa to kukol, ty darebak jeden nemravny?!!! AAAAAAAA, mama mala pravduuuuu, ze si praaasaaaaa!!!´´ A vypichnut oci, nie? Baby, baby. Ale zas ked si chlap vyvolava s cudzimi zenskymi a viac casu travi na nete ako so svojou holkou, tak konci veskera legrace. Navrhujem kastraci.
chanani sa nevedia vžit do našej kože..ked si moj pisal s inymi tak to bolo ok..keby som to urobila ja tak asi vyskočí z kože...
zachvilu budeme neverni ked sa len na niekoho pozrieme...ach ach, neberte to tak tragicky...baby, sak jasne, ze chalani si tak pisu s roznymi babami, sak ste uz ozaj naivne?
jednoznacne ja by som to brala ako neveru!takisto moj priatel.. zpoznamili sme sa cez pokec.. stretli sme sa on je z ineho mesta... nemal ani icq ani skype zatial sme len pokecovali a ked som tu nebola tak volne chvile vyplnal vypisovanim roznym pipkam, a to ma velmi nastvalo,tak som ho dost postrasila,, az prilis, teraz si zrusil vsetky stare konta a ani napokec nechodi. a kebyze ma klame ze ma iny nick tak by bolo peklo. atd.. snad by nevedel tak dobre klamat do oci, baby ale toto je naozaj nevera, a co sa tyka telefonu nemame tajnosti.. on vie ze sa vzdy opytam kto mu volal naco co celm,takisto on.. :)
No to by štvalo aj mna..aj moj priatel si vypisoval na pokeci a zatrhla som mu to...a ked tam je tak ho hned zvozim...a keby mu vyzvanal telefon a nepovedal mi kto to je asi by som mala tiez nervy...je to obojstranne u nas..ked som na pokeci ja tak ma buzeruje preco tam som a ked je tam on tak ja ho buzerujem:-) ale ja si len pisem s kamoskami a on tam pri tom ma neviem ake baby v priateloch..keby tam mam ja neviem akych chalanov hned im napise...
Lebo neviem co si mam mysliet o mojom partnerovi:-( stale vysedava za pocitacom a vypisuje si s hocikym a sedi tam aj 5hod denne,, a ked sa ho spytam tak este urazene povie ze NIEE neblazni,, a telefon mu stale vyzvana a niekam vypisuje,, asi by som sa mala na to vykaslat,,alebo som len paranoicka?? a do veci sa mu nehrabem, takze sacovat veci alebo mobil mu nebudem ,,sakra