cawte chcel by som sa opitat chcem mat vstik z mojim dievcatom a mam zarastenu predkozku na penise a neviem co mam robit prosim poradte surne na obriezku nemam guraz
problem z predkozkov
kurnik uz sa nerozplivajte nad tim stik vstik styk
stik?? :DDD snad styk!!!
ale preboha nic si nestrhavaj! ta de sme v stredoveku? chod pekne k lekarovi, ten ti poradi, a s obriezkou hned nepanikar, da sa to riesit aj inak, zalezi na tom ako velmi je predkozka zuzena, je dost mozne ze ti len predpise masticku a cvicenie, tak guraz a do toho. mimochodom obriezka vraj nieje nic hrozne, zakrok neboli bo ta umrtvia a potom par dni trochu, ale ziadna hruza, radsej to ako problemy so sexom... moj partner mal tiez tento problem a aj ked sexovat sa dalo vpohode, niektore praktiky si skratka tak neuzijes.. takze ziaden strach, hlavu hore a sup k lekarovi. A ziadne strhavanie, este si ublizis!
hm podla mna je to stik:D vstik si mozes davat na telesnej v skole:PP
ahoj chápem ťa nejde ti stiahnuť lebo ju máš uzku? ak áno tak toto majú viacerý chalani problém.. máš dve možno tri možnosti.. bud si sám stoporiš penis a rýchlo strhneš predkožku alebo pôjdeš urologovy a ten ti to spravý alebo nebudeš mať nikdy kvalitný sex a bude ťa bilieť .. samozrejme ak si strhneš predkožku tak to bude bolieť.. a aj krv pôjde.. .. no iné nie je vychodisko.. môj partner to mal keď ale bol ece pred bubertu a sam si ju po časti strhával.. ale nakoniec sa to podarilo a teraz nemá s tým nijaké problémi:)
tak najprv si tu predkozku ohol ked ju mas zarastenu :D a potom bude aj vstik neboj :D:D
vstik :D ...juuuj,....ni nic k veci-newiem poradit