uz ste niektora vyskusala tento sampon a kondicioner a ake mate skusenosti????
novinka Sampon a kondicioner *Syoss*
podla mna nic moc-radsej sa spolieham na overene znacky-s niveou som veelmi spokojna.radsej zaplatim viac...
ja mam ten ruzovy pre lesk,ale nic moc,vlasy sa mi hned zamastia,takze nie som az tak spokojna..ale tak za pat eur nemozem cakat zazraky :)))
aby ste nemali vlasy splasnute hore pri korienkoch tak si tam nenanasajte moc kondiconeru ten si davajte nizsie
používam tento šampón a náhodou sa mi veľmi páči, krásne voní a mám po ňom jemné vlasy.. som spokojná...
ja mam ten regeneracny aj kondicioner ..no zo zaciatku bol super ale potom uplne take hore splasnute vlasy a dole rozlietane...divnyy..
ja mam len pozitivnu skusenost .. sampon aj kondicioner super...
Citam este, ze niektore mate vlasy hned mastne. Pre tento typ vlasov je najrealnejsia pomoc volume rady. Avsak ani to nemusi platit. Ja pouzivam na blond farbene vlasy regeneracne sampony a kondicionery. Ak chcem mat vlasy pekne, leskle a zdravo vyzerajuce, je samozrejme, ze sa mi korienky, kde vlas nie je taky vysuseny zamasti rychlejsie, a musim si vlasy umyvat kazdy druhy den. To je cena za sen brunetky byt blondinou.
Nie som profesionalny kadernik, no co to mam prestudovane a vyskusane a zaroven mam trochu rozumu, aby som poznala vlasy a produkty, resp. co od nich ocakavam. Kozmetika napomaha krase ju udrzovat, ale nie je ziadnym carovnym prutikom, aby ste mali vlasy zo dna na den nove. Aj keby si zaplatite nehorazne sumy za vyrobky, nepomoze vam to, zacnite tym, ze sa o vlasy budete starat po vsetkych smeroch a nie ocakavat od chemie, ze zachrani to co ste vy pokazili....
Ja som este Syoss nevyskusala. Ak vsak dievcata co maju suche vlasy z farbenia a krepovite, prizvukujem najma blond, nemate sancu aby ste mali zdrave vlasy. Vlasova kozmetika pomaha zakryt to ze su suche, premasti vam ich to no v skutocnosti sa neuzdravi vlas. Tie co maju prirodzenu farbu, a maju problemy, heureka, mate stastie, ze konecne nieco za lacika v obchodoch.
Este jedna rada blondinkam, pouzivajte kvalitnu farbu, nie nejake garniery a palette a budete mat vlasy pekne, zaroven nefarbite cely vlas stokrat ako to maju mnohe v oblube. Vlas to len vysusuje!
ja mam zasa s tymto samponom iba kladnu skusenost mam ten na regeneraciu a som velmi spokojna vlasy sa mi ani po 5dnoch nezamastili a celkovo su take zdravsie a krajsie,myslim ze je to kvalitny sampon:D