uz ste niektora vyskusala tento sampon a kondicioner a ake mate skusenosti????
novinka Sampon a kondicioner *Syoss*
nechapem teda, prečo vyrabaju šampony ktore vlasok škodia...len reklama je taka že neuveritelne krásne vlasy...
fuha to vazne??ja som si myslela ze konecne super sampon:)),a ktori je taky,ze neobsahuje vela chemikalii a tak,ze by ste mi odporucali
tak ja mam ten ruzovy, shine, sampon aj kondicioner a musim povedat, ze ja som spokojna, hoci ich pouzivam v kombinacii s daslsimi pripravkami, nie len tie dva samotne.. teraz by som vsak chcela vyskusat tie volume, ake mate s nimi skusenosti? :)
ja mam iba sampon ten repair oranzovy a je vyborny vlasy mam ovela jemnejsie a nie su take rozlietane teraz si idem kupit aj kondicioner
ja zatial pouzivam len masku a som s nim nadmieru spokojna a to som mala aj drahe sampony a kury tato je extra lacna oproti tym co som pouzivala a ucinok vynikajuci a este ten na poskodene vlasy krasne vonia cize ja len dobre skusenosti
nic moc,.taky priemerny sampon..
dionee, porad niečo bezchemické prosím ťa, ak existuje na suché vlasy
super šampóny
Syoss moze byt dobry, pretoze tiez pouzivam sampon od profesionalnych kadernikov - TresSemmé (900ml) aj s kondicionerom, akurat, ze u nas na Slovensku sa kupit neda co som sa informovala. Babenky TresSemmé je najsamlepsi sampon na svete!!!
syoss kondicioner obsahuje propylen glycol.Vacsinou ide o synteticku petrochemicku zmes používanú ako zvlhčovadlo. Zistilo sa, že spôsobuje alergické a toxické reakcie.Dalej su tam same METHYL, PROPYL, BUTYL a ETHYL PARABENY.Používajú sa na zabránenie rastu baktérií v kozmetických prípravkoch a na predĺženie ich životnosti. Ich používanie je veľmi rozšírené napriek tomu, že je známe, že sú jedovaté. Spôsobili už veľa alergických reakcií a kožných vyrážok. Tieto chemikálie sú toxické.
Sampon urcite obsahuje aj nejake SODIUM LAURYL SULFATE.Táto chemická substancia sa používa v šampónoch pre jej detergentné a penivé schopnosti. Pri dlhodobejšom používaní môže zapríčiniť očné podráždenie, kožné vyrážky, vypadávanie vlasov, šupinatenie kože, lupiny a alergické reakcie.Poskodzuju aj srdce, mozog,pecen a sposobuju ocny zakal.
Dalej ani nevravim ze vyrobca je schwarzkopf a oni testuju svoje vyrobky kruto na zvieratach... Tak si len veselo samponujte...Predstavujte si ze aaa ja budem mat vlasy krasne aj ked pre toto umrelo nejake to zvieratko v mukach..A samponujte si jedy do vlaskov, ved raz i tak oplesaviete