zle sny...

Príspevok v téme: zle sny...
nestea

mam taky problem ze kazdu noc poslednom case sa mi sniva nieco zle..mam priatela a vztah na dialku, ci je to uz o nom e ma podvadza a nemysli t so mnou vazne , alebo ze sa do nasho domu vlamal zlodej, strasne som sa bala,dnes sa mi snivalo ze bol koniec sveta a v tom sne boli same 6ky 6-ho o 6tej a 60% pravdepodobnost ze sa to stane :( bojim sa uz ze to nieco znamena, vkuse kazducku noc sa mi sniva nieco taketo, aj u priatele ked spime spolu v naruci tak sa mi take veci snivaju :( uz neviem co si mam mysliet uplne ma to vzdy tak zdepta, nechcem take sny ale neviem s tym pohnut myslela som si ze je to koli tomu ( ja som sa vzdy vecer najedla a isla spat) no teraz uz ani nejedavam a stale sa mi take veci snivaju :( da sa s tym vlastne nieco robit????

snarka

hľadané slovo - Zlodej
poznámka - vidieť ho
význam - Prežiješ ľúbostné dobrodružstvo

hľadané slovo - Nevera
poznámka -
význam - Budeš mať šťastné manželstvo

nie vsetko zle v sne znamena nieco zle...

napr potesil by ta sen kde sa vydavas mas na sebe biele saty a prave taky sen znamena nieco zle...priklad...

nathalia123

cau nestea, este ze som tu temu nakoniec nezalozila. aj ja mavam neskutocne sny. ci uz je to o priatelovi, alebo o comkolvek, ja mavam doslova nocne mory, kazducku noc a rano sa budim priserne unavena, casto ma boli hlava, trasiem sa, som cela spotena a je mi zle este snad hodinu. uz sa mi aj nejake sny v symbolike splnili, poradte prosim niekto ak viete.. lapace snov funguju? skusal to niekto???