Bakalarska praca

0vecka

ja som videl bakalarku jedneho borca co tam mal cestne prehlasenie na jednu stranu zadanie bakalarky druhu nadpis tretiu stvrty list bol prazdny piaty bolo zadanie bakalarky troxu zo sirsa atd proste zacinal az stranou 10 tam mal uvod asi na tri riadky a potom strana 11 strana 12 jeden velky obrazok atd
proste zalezi od skoly

vevericka

zalezi kde a ako..bakalarka ma mat 30 -50 stran, u nas sa rata vsetko, okrem prvej strany, ktora ide na obal(pevnej vazby), vsetko ostatne sa rata, teda vlastne, ked tam vsetko hodis, uvod ti zacina cca na 7 strane..to ze vlastne budes mat textu malo zatial obhajuju tym, ze ide len o to, aby si preukazala pracu s textom, u nas (na PriF UK) je na niektorych katedrach dokoca vyskum zakazany, niektore to povolili s tym, ze nic netreba prehanat, ved je to "iba" bakalarka..treba sa potom viac sustredit na diplomovku.:) drzime si palce:)

bakalarka

Diky baby za rady :). Za tou knizkou sa obzriem hned zajtra a aj tie veci si zistim. Inac dik za rozpisanie tych veci, poradila si.

malviinka

bakalarka.zozen si knihu od Katuscaka ako pisat bak. prace. kazda skola zvykne mat aj vlasne pravidla (my mame mat 30 vratane obrazkovej prilohy,ale tie ostatne uvody a tak v tom nie su zaratane). a ak mas takeho blbeho skolitela,je dobre sa popytat spoluziakov,ktori maju lepsich skolitelov,nech sa popytaju na to,co potrebujes vediet.

cutcat

obal, titulny list, podakovanie(nepovinne), cestne prehlasenie, abstrakt, anglicky abstrakt (nepovinne), predhovor, obsah, uvod,samotna praca, zaver, summary(nepovinne), poznamkovy aparat,pouzita literatura, niekde este aj zoznam skratiek a znaciek pouzitych v texte, prilohy.

so skolitelom by si mala komunikovat, kedze skolitel odporuci tvoju pracu na obhajobu a sucastou jeho posudku je aj hodnotenie spoluprace s tebou.

bakalarka

Ha, prave preto sa pytam!!! Pretoze kamoska na skole ma mat 30 dokopy so vsetkym! Uvod, cestne vyhlasenie, zaver a kadeco k tomu potrebne... Dokonca aj prilohy ma tak, ze nejake obrazky pod textom, co my nemame povolene vobec.
Neviem, ako je to na nasej skole. Moj skolitel nejavi ani najmensi zaujem, doteraz som s nim prehodila asi tri vety a to mi stacilo, vsetko si robim sama, katastrofa, navyse ani neviem, co vsetko ma bakalarka presne obsahovat. Ach, boze, asi budem googlit, ako to ma presne vyzerat.

cutcat

ty kokso to je co za somarina, ze aj s uvodom a ostatnym? nam to zvysili na minimalne 40 stran textu bez vsetkych srand. vsak to co z tej prace zostane ked iba 30 stran vratane vsetkych tych srand? 10stranova praca? to uz nebude bakalarka ale seminarka!

0vecka

asi ako kde lebo u nas je to aj s uvodom predslovom cestnym prehlasenim zdanim temy atd... sa spytaj na ksole niekoho

majka_

uf ta to neviem hoci uz mam temu bakalarky ale pisem ju az buduci rok. teraz som druhacka ta neviem. sak mi to povie konzultant. ty si sa toho svojho nepytala?