chlap horsi ako krdel deti, pravda?

_Marek

hmmm no rozhodne som tu nechcel zo seba urobit uzasneho alebo neviem koho.
ja sa radim asi medzi tych debilov klasikov ktori povazuju za samozrejmost pomoct v domacnosti a priniest zene nejaky kvet ako prejav lasky.
nepride mi ani trapne a ponizujuce prebalovat moju dceru.a ani navarit.
neviem no.ale urcite by si ma nechcela mat doma :D som neporiadny :D

usiko

marek, na margo teba som sa uz niekde vyjadrila. podla toho co tu o sebe pises, ak je to pravda, chcela by som ta doma mat a bola by som stastna...samozrejme, je to obrazne, alebo som stastna s tym chlapom, co mam. ale ty sa tu jevis taky fajn, ze nemozem......takze teba asi netrebalo vychovavat...nuz co, par je vas takych, ale je vas ako safranu......ty sa rozhodne nemozes radit medzi ostatnych...a nepytaj sa preco....

_Marek

asi som na dobre ceste urazit sa :D
nemam pocit ze vsetkych chlapov treba vychovavat!ja teda aspon taky nie som.aj riad dokonca umyjem.a bez vyzvania alebo sofistikovaneho natlaku :D

usiko

simaka, mas recht...a ja som v poslednej dobe prisla na to, ze zena , ked si vychova muza je zrela mat rodinu.....pretoze chlap je ako dieta...ak chcete aby nieco urobil, musite na neho sofistikovane, aby nezbadal, ze ho tlacite....a urobil to rad, s tym ze este bude spokojny ako dobre poriesil....no a toto si vyzaduje vela rozmyslania zo strany zeny....

simaka

Chlap chce zenu a zena chce chlapa, co potom gayovia a lesbicky? Ti by potom mali byt spokojni, lebo chlap chce chlapa a zena chce zenu.

alz-bee

Existuje prislovie: ako by si chlapi a zeny mohli rozumiet? ved kazdy chce nieco ine-muz zenu a zena muza...
Proste je to v zivote uz raz tak-druhe pohlavie by sme pochopili jedine vtedy, keby sme sa aspon na jeden den prevtelili:) to sa zial neda..
kazdopadne si myslim, ze neda sa tvrdit, ze chlapi su horsi, nez zeny a naopak. tak isto ako sa najdu kurvy medzi chlapmi, tak isto sa najdu aj kurvy medzi zenami...Mne sa napr. na chlapoch paci jedna vlastnost, ktoru mnohe zeny nemaju: chlapi sa vzajomne neohovaraju a medzi sebou sa neofucia. Mozno sa mylim, ale proste este som sa s tym nestretla, ze by sa nejaki dvaja kamosi na seba ofucali. Povedia si vsetko narovinu a zivot ide dalej...

jajka001_

to preto ze chlapi su ako velke deti, ktore len tak neprevychovas. a ked sa take velke decko zatne, tak s nim nehnes :)